Stand up комедија во Македонија

Yey . КОнечно ... гад дем оти не живеам во скопје ???
Јебига ... ( Се извинувам но ѓупката што ме фалеше почина прерано и ненадејо па сега морам сам ) ова значи дека конечно мозжам да се пробам во мојата идејна професиа ... Јеј I can has a funny

Еј дечки да не знае некој каде можам да го најдам вчерашното шоу на Интернет ( цела верзија ) !?
Фала од напред !

Еј дечки да не знае некој каде можам да го најдам вчерашното шоу на Интернет ( цела верзија ) !?
Фала од напред !
Има неколку клипови на http://www.youtube.com/user/SuperDisconnectPC
Можеби за некое време целото ќе го стават на tracker.mk или на mesto.com.mk . Треба да се контактираат а1

А што се случува сега со stand up комедијата во Македонија? Сеуште ли се оджува во Џубокс или..

Синоќа бев и пак беше Сашко. Од следната среда биде горазд мислам. Иначе топ беше, мада местото не модговара за таква работа.

Иначе бев и во Хард Рок коа беше балкансата и најзакон нешто, се убивме од смеење, многу појак филинг него на тв, само ептен беше гужва.

Малку ѕирнав ова линкот погоре со Игор Џамбазов. Не е се уште разработено но супер е што некој го скрши мразот.
Позитивно би било доколку ова се искористи за талентите низ Македонија да се покажат...оние маалски вицекажувачи што сите ги познаваме :D

А што се случува сега со stand up комедијата во Македонија? Сеуште ли се оджува во Џубокс или..

Да уште има во Џубокс, само сеа има малце пауза ради празниците. Доколку сакате, за подетални информации, подетално ќе ве информираме. ;)

Во Џубокс имаше секоја среда од 22 часот. Сега не знам кога точно ќе почне овој период, ама еве ви фб, па таму накнадно ќе дознаете ( фб на џб ). ;)

Значи јас за ова имам замерка на Сашко Коцев може е добар актер но смисла за хумор нема она што го направи на балканското во хард рок за мене беше цинизам и исмевање на некој актери отколку хумор. Многу ме нервира Коцев пред се нема ни свое јас само како ја води златна бубамара на популарноста се обидува да го имитира Тони. Искрено најзакон ми е Игор човек ко него стварно мислам мулти талент и целосен комичар а за Коцев ств немам зборови веќе никогаш повеќе гледање него

Уствари нашите комичари беа најтапа во ХР, Коцев со истата точка од април во Џубокс коа го глеав, аман бе за толку време не можеше ли да сммсли нешто ново?
А Игор онака, не беше ништо посебно кажа некој виц од неговата источна македонија, не беше тоа тоа, другите беа каде каде понапред од нашите, ама логично е почесто настапуваат и имаат повеќе искуство. Како и да е понапред се од нашите, ама добро е шо тука почнаа да се прават какви такви шоуа.

Гледав малце за нова година но тапа некако беше бе,а и публиката ка со сила да се кезеше.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom