Paintball.

• Креатор на темата Креатор на темата bucio
  • Време на започнување Време на започнување

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Нема тема изгледа за ова нешто, поправете ме ако сум во грешка.
Искрено тоа што го знам за Пеинтболот е тоа што сум го видел на телевеизија, повеќе ме интересира начинот и принципот на работа на пеинтбол пушките па секое мислење во однос на таа насока е добредојдено сакам да научам нешто ново, благодарам однапред :icon_lol:.

Планираме да отидеме со другариве викендов, знае некој кај има пеинтбол терени во Скопје?

И мене ме интересира дали постои некаде во Скопје вакво нешто?

Проверете во Луна Парк во Скопје. Пред некој ден налетав на плакат за пеинтбол таму, ама никако да отидам да се распрашам.

п.с. Ацид, не ти текна едно катанче да туриш на темава?

Пред некоја година имаше кај нас од Битола некој дојдени многу сакав да одам, можеше само со дозвола од двајца родители ако немаш 18 и ај се согласија се то во ред туку другите од друштвото од дома не ги пуштија и ми ојде желбата по фира ... сама не ќе се пукав.:toe:
Ако летово дојдат пак убавезно ќе одам па бујрум кој идат.:vozbud:

Навистина има ли вакво нешто во Македонија. Имам гледано само на тв, и ми е многу интересно. Ме потсека на Counter strike. Би сакал да посетам некогаш.

Навистина има ли вакво нешто во Македонија. Имам гледано само на тв, и ми е многу интересно. Ме потсека на Counter strike. Би сакал да посетам некогаш.

Мразам кога некој не го чита претходно напишаното. Конкретно вториот пост.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom