Ново! ДЕРМАЛ веке и во Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Boogie
  • Време на започнување Време на започнување
dermal%20anchor2.jpg

y1p6vLbs4j0ZIqiCACRm37X-DcSZP-ZgZCrecZ0fDKrNAnYTSlXA_uifVcc6DxX6Jw85xjv4iwaURBf3DdnZPVHXw

4138063544_3fe3080f17.jpg

Језиво ми е многу.
Пирсовите не ми се страшни ниту гадни, ама ова...
Не дај боже да треба да правиш ренген за нешто, или на ареодром да одиш...Треба да го вадиш, шо не е ко вадење пирс...
Не би се осудила нешо вакво да направам.

:pos2:Баш се враќав со авион и се скинав од смеење на цариниците во Франкфурт,се збунија не само со дермалов туку и со пирсовиве што ги имам - а богами имам премногу за да ме натераат да ги вадам:pos2:

Бљак.
Немаат попаметна работа луѓево па ќе се заштрафуваат по образи, прсти, грб и тако даље.
Ем неубаво на изглед, ама и оној делот под кожа што останува може и компликации да има нели? Не би загнојувал? Пак е големо тоа за да треба да се врти под кожата за да не зарасне.

Зошто да се врти,зошто да не зарасне - нема никакви инфекции нема никакви компликации - веке видена работа,луѓето по запад повеке од две години го носат дермалот без никакви компликации:toe:

Значи пирсот треба да се врти желевцето.
А на ова треба да зарасне во кожата, подкожниот дел?
А кога нема да ти се свиѓа како би се вадело после тоа??? Со се кожа :icon_lol:

Значи пирсот треба да се врти желевцето.
А на ова треба да зарасне во кожата, подкожниот дел?
А кога нема да ти се свиѓа како би се вадело после тоа??? Со се кожа :icon_lol:

Види на прва страна...

ЏејЏеј напиша:

3219.jpg

Hehe. Bolje e novata verzija sepak. Po hororska e hehe.

-.-

Сеедно. Боли кога ја вадат, сигурно. Јас не би ставил. Не ми се бендисуа. Мало е ептен онака...

можам да ги замислам сеа у парк оние ХАРД КОР дечки и девојки што се накитени со 200 пирсови... и сеа ке се надополнат , ке стават вакви на места кај што неможе пирс. и ке бидат најгадни

Интересно е ова ама не би го ставил сеа за сеа. Сепак пирс си поштуем каде каде повеќе од ова.

Ау враќање кон корените на номадско племенски украси :tapp:.
Ја би ова со закон да се забрани.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom