Јас кога серам.....

Генијалец

генијално
Член од
10 јули 2010
Мислења
58
Поени од реакции
4
i zaborajv da vi kazam ja ko seram go ziam lap topot otvaram kajgana i ja citam temava :)

DonRistovski

Peace Disturber
Член од
1 септември 2009
Мислења
3.545
Поени од реакции
4.432
Јас кога серам, пари перам, смрдеа дишам и со нив газ бришам јо јо јо мадафаказззззззз

T

TaMчЕ

Гостин
:pos::pos::pos:
лелее лудаа тема еи! хахахааха
Иначее јас размишљам за производството на шампоните во wc :tapp::pos: и гледам во зелено некако ми олеснува :uvo::nesum: :pos:
А иначе имам другарка,пушта музика и пее :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

Круме

Life, Get One!
Член од
28 март 2010
Мислења
449
Поени од реакции
32
Увек, али увек... док серам го читам составот на шампонот.

Г

Господ

Гостин
И додека ти сереш и го читаш составот на шампонот јас го лансирам вецето во outer space и замокот е мој!

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Серењето на шоља е едно животно искуство, додека пак серењето со клечечки став е сосема друго животно искуство. Тој клечечки став најмногу го практикував во клозетот стар денес го нема и кај баба ми во село позади копите со сено, искуство со серење во клечечки став имам и во касарна Илинден.
Серењето во шума позади дрво на удолница 45 степени е незаборавно нешто, денес тоа е забрането и можи официјално лице да те казни со 50 евра, ете таков закон ни наметна фашистичка Европа, одземена ни е слободата за серење во шума која што се смета за јавен простор....

Член од
12 август 2010
Мислења
2.890
Поени од реакции
906
Јас списанието шо си го купувам секој месец во веце си го читам..немам навика при интернет списанија да читам...али во веце нема нет јбт

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Тука е пак дилемата за тоа што е подобро серење на шоља или клечечки став, при запек или капс клечеки став е подобар затоа што човек можи добро да се рашири, ама пак не чини за луѓе како мене кои што за да завршат работа им требаат најмалку 15 минути се здрвуваат нозете.

На училиште научив по билогија дека сите мора да серат, ама образовниот систем не е во право затоа што како што гледам овде повеќето припаднички на понежниот пол не серат, исто така не серат цела администрација и модерација од Кајгана форум, дали тоа е природна состојба или нешто не е во ред со нив е мистерија која што допрва треба да ја откријам :raz:.

Да се поправам само Гарфилд сери, така се произнесе на темата :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:.

Член од
28 мај 2008
Мислења
3.231
Поени од реакции
4.103
Тука е пак дилемата за тоа што е подобро серење на шоља или клечечки став, при запек или капс клечеки став е подобар затоа што човек можи добро да се рашири, ама пак не чини за луѓе како мене кои што за да завршат работа им требаат најмалку 15 минути се здрвуваат нозете.

На училиште научив по билогија дека сите мора да серат, ама образовниот систем не е во право затоа што како што гледам овде повеќето припаднички на понежниот пол не серат, исто така не серат цела администрација и модерација од Кајгана форум, дали тоа е природна состојба или нешто не е во ред со нив е мистерија која што допрва треба да ја откријам :raz:.

Да се поправам само Гарфилд сери, така се произнесе на темата :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:.
Не си во шемава влезен ти. Не си во шема денеска ако сериш. Само сељаците серат. :pos2:
Иначе завчера ко серев ми се чини се породив...

Член од
19 април 2010
Мислења
763
Поени од реакции
28
:pos::pos::pos:
лелее лудаа тема еи! хахахааха
Иначее јас размишљам за производството на шампоните во wc :tapp::pos: и гледам во зелено некако ми олеснува :uvo::nesum: :pos:
А иначе имам другарка,пушта музика и пее :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:
pak tabli si gutala c c c zemi to travata waaa hehe :)

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Јас кога серам гледам преку прозорецот и уживам во глетката.

Kajgana Shop

На врв Bottom