Благодарност до Канал 5, Телма и вистинските спортски работници!

Дали ги подржувате Канал 5 и Телма заедно со вистинските спортски работници?

• Вкупно гласачи
    150
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
6 мај 2008
Мислења
1.834
Поени од реакции
492
Одам на најсигурна варијанта јбг во кладилница ќе ја гледам , :toe:

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
На Hrt2.

20:40 Nogomet, LP: Arsenal - Barcelona, 1. poluvrijeme
21:40 Nogomet, LP: Arsenal - Barcelona, 2. poluvrijeme

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Значи ова Србиве ни П од патриотизам немаат еј. Двајца Срби играат вечерва, а тиа Барса ќе давале :tapp::tapp: СРАМОТА!!

Добро бе мајку му стара, Ибракадабра незнам само на кого тераш инает, на самиот себе? Што направивте од Пандев бе, како Македонија да игра. Курчење на кило, патриоти биле зошто ќе го давале Пандев :tapp: А кај се истите кога игра Македонија бе?! Скапо им е тогаш нели? А сега преку ова патриотизам ќе покажувале, а и вие исто. Ако не сум го гледал Интер не сум бил патриот :pos2::pos2::pos2: Леле мори мајко...

Член од
4 декември 2008
Мислења
404
Поени од реакции
15
На Hrt2.

20:40 Nogomet, LP: Arsenal - Barcelona, 1. poluvrijeme
21:40 Nogomet, LP: Arsenal - Barcelona, 2. poluvrijeme
Одличнооооо. А може да ми каже некој зошто на ХРТ2 не ги даваат сите утакмици. Вчера не пренесуваа ниедна

В

Вори

Гостин
Ако прочита некој од Канал 5,да му кажам дека се срање.
Кај се видело комбиниран пренос во 1/4 финале бе,ц.ц.ц.ц.ц!

M

Mario Gómez

Гостин
Одличнооооо. А може да ми каже некој зошто на ХРТ2 не ги даваат сите утакмици. Вчера не пренесуваа ниедна
НОВА ТВ пренесува во вторник!
ХРТ 2 во среда!

Незнам зошто е така, јас си ги фаќам и нова и хрт2 на кабловска и редовно веќе со години гледам таму ЛШ, ептен коментаторите се добри.

Член од
9 ноември 2009
Мислења
326
Поени од реакции
56
Незнам за Вас, али јас дефинитивно одам во кладилница да си ја гледам Барцелона:Арсенал. Го изнагледав Пандев во репрезентација, доста ми е од него.

Ф

Фил Ајви

Гостин
на ftv според мене е најјак коментаторов :pos2:

Член од
27 април 2009
Мислења
2.482
Поени од реакции
1.669
Канал5 го одбра најлошото, комбиниран пренос... Без разлика дали ќе ја даваја Интер - ЦСКА или Арсенал - Барселона, и така и така, ќе имаше незадоволни гледачи, ама вака пак скоро сите ќе ги пцујат... :kesa:

А

Ајсшутер

Гостин
Како прво кој фактор е толку Пандев кога во нашиот Македонски дрес не дава ни пола од она што го прави во тимовите каде што игра, едноставно него да не кажам го боли к зошто тука може и да зима 200 евра плата за утакмицата а во Интер едно 20-тина пати повеќе најмалку тоа. Ок игра за репрезентација колку да се рече дека го има а не навистина да придонесе како што го прави во тимовите. Второ мешаш репрезентација со клубови за гледањето па нормално дека ако игра својата репрезентација ќе ја пуштаат таа ама сигурно нема да пуштаат зошто нивен играч имало во тимот, ако е за така Хрватите да беше во ист ден утакмицата на Баерн каде што игра Олич автоматски требаше таа да ја гледаат и покрај тоа што на пример да беше утакмицата помеѓу Арсенал - Барселона.. мислам смешна е темава и тоа премногу.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Пола минута таму, пола минута вамо...без разлика дали има шанса на утакмицата каде што прекинуваат. Победна телевизија ако имам видено, еве ве. Незнам дал плачем или да се смеем.

^Capo^

Креативец во движење:)
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285
Ибракадарба ако имаш малце доблест те молам пушти ХРТ 2 и погледни каков секси фудбал се игра!

Вон планетарен фудбал!

krstenik

first things first
Член од
24 август 2009
Мислења
525
Поени од реакции
21
Благодарност до канал 5 што ја усеруваат утакмицата Арсенал - Барселона. Таму се редат шансите, на другава утакмица фаулите.:kesa: :uvo:

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Барса врши притисок и ове се префрлаат во Милано зошто интер организирал напад (топката е на центар кај Мајкон) :tapp:
Не бива да се гелда утакмица кај аматериве ќе си гледам на ХРТ 2 :tv:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom