Арапите се обединија против Израел

Член од
9 февруари 2010
Мислења
300
Поени од реакции
11
Атомската бомба не е откриена, туку е конструирана.
И очигледно ти тука сакаш да фалиш некој, кој нема врска со тебе а немаш никакво знаење.
Атомската бомба е направена благодарение на Германските физичари, кои ги заробиле САД во 2СВ. Значи, Ариевци. Но тоа е само фисиската бомба.
Руските научници, не долго по Германските, и тие конструираа фисиска бомба. Но, подоцна, први Русите направија фузиска или термонуклеарна бомба, и произведија повеќе од 40 000 такви, доволни да уништат пет планети како Земјата.

Сега свесен си за моќта на Словените, Русите, Православните???

Ne tresi:tapp:

Срам ги било, не ја признале независноста на Косово. Гледам се потресоа Евреите од закани од САД.

Што сакаат прават (раселување, бомбардирање на цивили и соседни држави, разделување фамилии, затварање без судење.......) и никому ништо.

Да не мислиш дека САД одеднаш ке биде про-Арапска а анти-Еврејска?

А остатокот од постот вистина ли е? Дека Православните држави се поладни кој Израел од милите ти Католици/Протестанти?

Атомската бомба е еден изум меѓу милиони. Добар дел од научниците (множина) биле Евреи, со помош на индустрискиот комплекс на САД.

Ma ne bree so vas dzabe muabet:tapp: Naucnicite se katolici :toe:

A za makedonceto cel svet se jaki:tapp: Vie mislite deka Izrael e gospod,,, Me interesira dali bi se otkazile od pravoslavnata vera,i da stanete evrei??? Jas mislam deka poveketo makedonci za pari i za inaet mozat da stanat i evrei a i ateisti:tapp:

Eden narod koga ima problemi so identitetot moze da ima problemi i so religijata,toa e toa krvta voda ne biduva..

Human

Explorer
Член од
10 октомври 2009
Мислења
12.435
Поени од реакции
5.128
Koja vistina? Osven lagi,favoriziranja,i emocii:toe:
Слободно, побарај и дознај ако не ми веруваш кој ги направил првите нуклеарни бомби.
Па тогаш ќе видиш кој кого фаворизира.

/gone/87

+++FOR CLEAN SKOPJE+++
Член од
30 март 2009
Мислења
1.769
Поени од реакции
119
Унија е политичка заедница, облик на здружување на две или повеќе држави кои ги задржуваат сите елементи на самостојност освен заедничкиот поглавар. Таа нема врска со религијата. Гледаја историјата и ќе ја знаеш иднината. Протестантите и католиците истепале еден куп православни. Хитлер уби 26 000 000 руси, хрватите 500 000 срби (јасеновац и др.) Англичаните на македонците од егеј им фрлаа напалм бомби и ги истераа за секогаш, Ататурк со амин на католиците закла 1500 000 ерменци, ги преполови......
.историјата(а богами и некои геополитички експерти-Збигњев Бжежински) вели дека ќе има нова Крстоносна војна..што значи дека муслиманите од Средниот исток пак ќе завојуваат со католиците од Западот..............голема е веројатноста и некои православни земји да бидат дел од оваа СТАРО/НОВА историја:toe:

Izrael ne ja prizna nezavisnosta na Kosovo:nenene: A i ova da znes posledniot zbor se kaj amerikancite a ne kaj evreite:nenene: Bez SAD Izrael ke se iscezne od bliskiot istok:toe:
но парите се кај Евреите,а кој ги има парите..........има и моќ...така да САД без парите на Евреите нема да биде ГЛОБАЛНА СИЛА

:tv: Да не беа Источно Европските народи цела Европа ќе беше муслиманска сега.
но да не беа Западно Европските земји на Балканов ќе немаше една етничка група:pipi:

100% mnogu poveke gi cenam katolicite nego pravoslavnite kade sto sakat da popusat evrejski kur:drk: samo zaradi stetata na muslimanite,,,,Kako sto si ti ovde naprimer:tapp:
па фала богу дека ќе ги цениш оние што те штитат отколку оние што те напаѓаат............................
и за твоја информација најголем дел од оружјето што го имаат Палестинците е купувано од Русија.........

а што имаш ти против Евреите толку,кога вашиот татко ги штити исто како вас:toe:

Член од
9 февруари 2010
Мислења
300
Поени од реакции
11
.историјата(а богами и некои геополитички експерти-Збигњев Бжежински) вели дека ќе има нова Крстоносна војна..што значи дека муслиманите од Средниот исток пак ќе завојуваат со католиците од Западот..............голема е веројатноста и некои православни земји да бидат дел од оваа СТАРО/НОВА историја:toe:

но парите се кај Евреите,а кој ги има парите..........има и моќ...така да САД без парите на Евреите нема да биде ГЛОБАЛНА СИЛА

но да не беа Западно Европските земји на Балканов ќе немаше една етничка група:pipi:
Neznam kolku pati imam pisuvano istiot post,silata na evreite se vide za vreme na predsedatelskite izbori vo SAD,koga od evrejskoto lobi poveketo bea za Mccain,i na kraj Obama pobedi,a evreite se iznenadija,jas licno imam videno na CNN koga mnogu evrei bea razocarani so pobedata na Obama:toe: Tuka uste ednas se vide deka POSLEDNIJOT ZBOR SE KAJ AMERIKANCITE:toe: ODNOSNO KAJ CIA:toe:

СрбоЛегенда

Сами против свих
Член од
24 декември 2008
Мислења
2.694
Поени од реакции
123
Јунаков стварно мисли дека има разлика меѓу демократите и републиканците у Сад. :tv:

Никола

Државник
Член од
18 април 2005
Мислења
5.074
Поени од реакции
333
Neznam kolku pati imam pisuvano istiot post,silata na evreite se vide za vreme na predsedatelskite izbori vo SAD,koga od evrejskoto lobi poveketo bea za Mccain,i na kraj Obama pobedi,a evreite se iznenadija,jas licno imam videno na CNN koga mnogu evrei bea razocarani so pobedata na Obama:toe: Tuka uste ednas se vide deka POSLEDNIJOT ZBOR SE KAJ AMERIKANCITE:toe: ODNOSNO KAJ CIA:toe:
Евреите си имаат и кај демократите и кај републиканците лоби, ти ич да не се секираш, воопшто нема да бидат разочарани.
Ако нешто е константа, тоа е политиката на поддршка кон Израел.
Попрво САД ќе пропадне, отколку Израел.
Треба да зборуваш за времето претходно и да ти е криво, пред да му се даде на Израел можност за држава.
Сега веќе доцна е, не може држава со повеќе од 300 нуклеарки ништо да ја помрдне.

Член од
9 февруари 2010
Мислења
300
Поени од реакции
11
Евреите си имаат и кај демократите и кај републиканците лоби, ти ич да не се секираш, воопшто нема да бидат разочарани.
Ако нешто е константа, тоа е политиката на поддршка кон Израел.
Попрво САД ќе пропадне, отколку Израел.
Треба да зборуваш за времето претходно и да ти е криво, пред да му се даде на Израел можност за држава.
Сега веќе доцна е, не може држава со повеќе од 300 нуклеарки ништо да ја помрдне.

E ova ti e VIC na godinata:pos2::pos2::pos2:
:tapp::tapp: ti ke mi kazzuvas mene? koga gi imam videno kako placeja:tapp:

I Pakistan ima nuklearno oruzje,i sto prajme sega?

Член од
26 октомври 2009
Мислења
420
Поени од реакции
12
Слободно, побарај и дознај ако не ми веруваш кој ги направил првите нуклеарни бомби.
Па тогаш ќе видиш кој кого фаворизира.
Brat so se macis ne mi e jasno, ostaj go toa nepismeno pleme ne gledas deka nisto ne razbira.

Pusti vodu da govna odu. (go citiram Milojko)

/gone/87

+++FOR CLEAN SKOPJE+++
Член од
30 март 2009
Мислења
1.769
Поени од реакции
119
ти навистина мислиш дека политиката на САД ја диктираат претседателот и ЦИА??????
политиката ја диктираат одредени компании каде што нивните интереси се поклопуваат.....а со оглед на тоа дека еврејското лоби е најако низ светот,не ми се верува дека во иднина некој држава ќе успее сериозно да и наштети на Израел:nenene:

@Lbaneso

Лаеш НЕ касаш !
Член од
19 ноември 2009
Мислења
2.425
Поени од реакции
798
ти навистина мислиш дека политиката на САД ја диктираат претседателот и ЦИА??????
политиката ја диктираат одредени компании каде што нивните интереси се поклопуваат.....а со оглед на тоа дека еврејското лоби е најако низ светот,не ми се верува дека во иднина некој држава ќе успее сериозно да и наштети на Израел:nenene:
Рокфејлери :nesum:

Член од
26 јануари 2010
Мислења
427
Поени од реакции
10
Во право си, на пештерски племиња на можеш да им докажеш.
Пештерско племе кое има две држави и за сојузник најголемата сила и алијанса во светот?

или пештерско племе е племе чии членови не знаат дали се бугари (половина се бугарски државјани) или имаат античко или словенско потекло или припаѓаат на мпц или охридска архиепископија на вранишкоски.

Јунаков стварно мисли дека има разлика меѓу демократите и републиканците у Сад. :tv:
Нема разлика, демократите ве бомбардираа а републиканците создадоа Република Косово

Human

Explorer
Член од
10 октомври 2009
Мислења
12.435
Поени од реакции
5.128
Пештерско племе кое има две држави и за сојузник најголемата сила и алијанса во светот?

или пештерско племе е племе чии членови не знаат дали се бугари или имаат античко или словенско потекло или припаѓаат на мпц или охридска архиепископија на вранишкоски.
Без разлика кој ги поддржува заради интересите, пак се племе...
Еве земи ги пример Талибанците.... САД ги поддржуваа се додека имаа интерес за тоа, а денес ги колат.
Тоа е, интересите брзо се менуваат, племињата остануваат.

Kajgana Shop

На врв Bottom