Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Брат, треба да знае да се позиционира, да побара топка, за да би добил... инаку тешко, ете како што сам кажа, ќе добива по две во натпревар. Ете затоа е Игуаин подобар, секаде го има, а Богами и пред голот е поспретен.
Ова ми е јасно и јас го имам спомнато во неколку поста, коа се коментирало зошто Бенз не игра прва?! ЈБГ, незнам што да кажам на моменти. Има потенцијал дечкото ама зошто нејке да се докаже, јас НЕЗНАМ:toe:

--- надополнето ---

Добар е дечкото, добар... Кога би се влечело јаже на терен, нема да има екипа што ќе не победи ако игра Бенз прва :pos:
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

--- надополнето ---

затоа бензема има толку јак шут сеа ми е јасно:)
Тоа е лекот, ЈАДЕЊЕ, здрава исшрана, месо :icon_lol:

Член од
2 јули 2009
Мислења
495
Поени од реакции
83
Ова ми е јасно и јас го имам спомнато во неколку поста, коа се коментирало зошто Бенз не игра прва?! ЈБГ, незнам што да кажам на моменти. Има потенцијал дечкото ама зошто нејке да се докаже, јас НЕЗНАМ:toe:

--- надополнето ---

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
Значи, како и за секој друг играч на Реал, и за него сакам да се зборува како за еден од најдобрите, зошто да не и најдобар. Ама одговорот е едноставен, него му тежи на плеќите белиот дрес, тоа е ...

--- надополнето ---

:pos2:хахахахах ќе биде првотимец заедно со мамаду
А бе, тие двајца, на кои било 11 други ќе им парираат :pos:

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493

проблемот е преголемата и незаслужена плата според мене....

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
проблемот е преголемата и незаслужена плата според мене....
Тоа е Дефинитивно и јас што го мислам...преку ноќ го направија најдобар, му дадоа плата ПРЕКРАСНА и си го лади сеа...
Другите се криви до негде што го кренаа во облаци, а он наседна на тоа и еве го сега.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Mourinho - press:
"The most important thing for us tonight was to win a complicated match following a the terrible result we earned in our previous encounter."

"It was more important not to suffer at the start of the game than to attack too much given that we lacked some confidence and self-esteem. That's why I changed the lineup. Conceding a goal could have destroyed the confidence and self-esteem we had left. That's why I decided to use a fuller, more pressurising and defensively stronger midfield. It wasn't the day to play a great game or score many goals."

"The game changed. We played with three attackers when Karim came on; we dominated the match and won. It was important to leave a different impression tonight at home."

"The regulations allow assistant coaches to instruct the players. My team couldn't afford to feel pressure from me nor from outsiders today. It needed stability and we provided it without fearing we would lose or play a bad game. We were never scared about losing. We've won eleven of our 14 games so far, and all of our home games. We've also won four of our five Champions League clashes."

"I wasn't worried about having to use Albiol and Arbeloa in the starting eleven. They are very important players. They are both very good, serious and true team workers. They work to the fullest and they've always played well this season. This was Albiol's first league game as a starter in the present campaign and he was fantastic. It wasn't a problem for us not to have Ramos and Carvalho. I knew Albiol and Arbeloa would respond well."

"I don't want to talk about the referee, mainly because I can't, but also because, if I did, I couldn't just talk about Albelda's red card, but also about the penalty we weren't awarded, another possible red card and many other things."

"I respected Valencia for being a difficult opponent and I proved this by using a lineup that provided us with more stability."

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Cestito pobeda. Ne mnogu ubedliva, no potrebna. Sve mislam deka fali Iguain i denes uveren bev deka ke postignese pogodok-dva. :)

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Искрено очекував нерешено да заврши али добро е. Честито победа.

Голијат&

...зависи...
Член од
10 мај 2010
Мислења
271
Поени од реакции
9
Честито победа. Марсело, според мене, изигра предобро на овој натпревар заедно со Роналдо. 2-0, доста ни е, одиме понатаму. :)

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Да беше Игуаин ќе напишев 1-4,ама за момент се сетив дека е повреден и на синоќешната претстава.Така да иста победа како со Валенсија очекувам.

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Супер натпревар на Марсело и Роналдо и Озил да не го заборавиме кој го намести првиот гол...Честито Победава и да ни се множат !

--- надополнето ---

Да беше Игуаин ќе напишев 1-4,ама за момент се сетив дека е повреден и на синоќешната претстава.Така да иста победа како со Валенсија очекувам.

босиве мислиш гол да ни шибнат ??? нема шанси,лани се намачивме но годинава ќе биде поинаку.:smir:

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Di Marija izigra ocajno... barem od vtoroto poluvreme shto go izgledav ubavo, beshe krsh. Marselo i Ronaldo bea solidni, Benzema i ne bash. Se plasham deka ushte ovie nekolku utakmici mesecov, Benzema ako ne uspee da go ubedi Perez, moze da bide prodaden i na negovo mesto da bide kupen drug napagjac koj za pocetok bi pogreal klupa. Pa vo Januari da igrame vaka :

--------Ronaldo---------
Kaka----Ozil-------Di Marija

Benzema ja preteruva, ova e Real da se osvestime malku i nie. Koj drug napagjac dobival 1 ipol godina shansa vo Real, koga po cela utakmica odigruval, koga po pola, koga po 15 minuti, i bil krajno ocaen, vkupno 3 dobri partii odigrani i ushte se forsiral ? Neznam nitu eden drug takov napagjac vo Real, a bil preplaten vo megjuvreme... mislam deka ovie 3-4 utakmici ako nisto ne pokaze, vreme ke bide da se prodade doddeka moze ubava para da se izvadi od nego. Kaka bi bil kolku tolku pokorisen. Nemoze napagjac vo Real 1ipol godina da bide totalno ocaen....barem nekakvi znaci na nadez da ni dadese. Nemora site da se soglasuvate so ova... ali toa e moe mislenje. Uste ednas izvinenje za bukvive :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom