Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
20 јули 2009
Мислења
865
Поени од реакции
600
Ова не е можно бе луѓе...па матер да му ебам, кај се сега играчите (освен Касиљас) и оној Специјалец на клупа???:tapp: ЈБГ не ми замеравајте за навредиве али морам многу сум нервозен, сега да видам некој у близина за Барса, жими све најмило мајката у пичка ќе му ја ебам:zid::zid::zid:
Што ти е па сеа крив некој фан на Барса кога твојот тим губи затоа што везе нема од играње фудбал вечерва? (не сум ни за Реал ни за Барса):toe:

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Од кај дека само Касиљас игра ? Па вториот гол ја на него му го ставам пошо таква топка голман од негов калибар да неможе да скроти не е *нормално* ... чиста несмасност од Икер за вториот ...а за првиот среќа --- јбг ги следи среќа цело време каталонците ..... Иниеста *шутна* Марсело спречи и му се одби од копачка на Чави и му излезе пред него ...епа јбг ... + Слободниот на КИКО ...

moni <3 real

ти никад нема да влезеш.
Член од
27 јуни 2009
Мислења
1.466
Поени од реакции
667
Ги изгрицкав ноктите...ЗДИВУВАМ ПО ДОМА:nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv:

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Мурињо лошо ја постави играта, се надевам ке ја увиди грешкава на полувреме. Не е страшно, еден гол да постигнеме во почетниот дел од второво полувреме и има надеж.
За натпреваров конкретно: Бензема, Ди Мариа, Озил и Роналдо имаа вкупно по 3-4 контакти со топката од кој 2 беа најмалку неуспешни пасови. За головите директен виновник ако го посочам Марсело...пак до некаде ке сум во грешка, не беа директни грешки... но подобро можеше да интервенира. Незнам што друго да коментирам, не гледам против игра на оваа моментално, неможеме мислам дека да ја прикажеме, но како беше она шо го викавме... веруваме во Мурињо. :)

Член од
27 април 2009
Мислења
2.482
Поени од реакции
1.669
Само јас го видов пеналот над Роналдо или имат и некој друг? Прво стигна Роналдо на топката, после Валдез директно в нозе му влезе... :toe:

Член од
22 ноември 2010
Мислења
384
Поени од реакции
11
imav nekoe custvo deka ke tepate ali... :kesa:

Ова не е можно бе луѓе...па матер да му ебам, кај се сега играчите (освен Касиљас) и оној Специјалец на клупа???:tapp: ЈБГ не ми замеравајте за навредиве али морам многу сум нервозен, сега да видам некој у близина за Барса, жими све најмило мајката у пичка ќе му ја ебам:zid::zid::zid:
ali da naides na nekoj pozaeban pa da ti ibi zivoto mocle edno
Од кај дека само Касиљас игра ? Па вториот гол ја на него му го ставам пошо таква топка голман од негов калибар да неможе да скроти не е *нормално* ... чиста несмасност од Икер за вториот ...а за првиот среќа --- јбг ги следи среќа цело време каталонците ..... Иниеста *шутна* Марсело спречи и му се одби од копачка на Чави и му излезе пред него ...епа јбг ... + Слободниот на КИКО ...
haha mestena e taka vikaa i za milan-real koga iker napravi greska :tv:

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.042
Поени од реакции
74.497
100% точно, во целост се сложувам со тебе.

Арно ви викав да не летате премногу...
Абе не е уште се готово, ама реално шансите ви се сведени на минимум. Ја типував утакмицата дека ќе завршши 2-1, но не очекував дењка вака лесно ќе ве надиграат. Факт е дека Барселона има тим чиј костур е сочуван со години. Ете еден Виља неможе да дојде до израз од тој маестрален среден ред. Едноставно дишат заедно. Да го задржи Реал истиов тим неколку години тогаш очекувам пад на барселона, мада истото може да се случи дури и во оваа година. Реално, како индивдуалци имате многу пиојак тим, особено по крилните позиции каде што денеска целосно потфрлија Озел и Ди Марија. Т.е. досега и немавте некои којзнае колку тешки мечеви, па кога се смеевте на победата од 6-1 над Депортиво ви реков да не се чудите ако некогаш против појака екипа видите дијаметрално спротивен Реал Мадрид. Екипите во Примера се класи зад Реал и Барса, па затоа тоа ѓшто сте го гледале во другите мечеви, неможе да го очекувате денеска.
Прва гррешка според мене е неиграњето на Игуаин???
Има причина зошто не игра или???
После одбраната денеска ви е на ниско ниво. Серхио Рамос дрво, Пепе исто, Карваљо исто, Икер директен кривец за вториот гол но сепак е солиден се на се. И додека го пишувам постов, тече вториот дел а во него ите како барса е поопасна, па може да сте среќни што резултатов не е поголем. Но сепак не е готово дур не свирне судијата, и не пљукајте одма по тимот, пошто првенството не се добива само во овие два меѓусебни меча, туку се добива со помалите екипи :wink:

--- надополнето ---

EDIT: Е сега е дефинитвно готово. Мора да признаете целосно заслужен пораз. Ве надигруваат на секое можно поле...

Чоста ^

Good looking boy
Член од
23 август 2009
Мислења
1.999
Поени од реакции
48
:pos2:(Се смеам за да не заплачам...нема веќе што да прокоцкам....се смеам јас,тага за да сокријам:()

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Се излажавме сите кога рековме одбраната конечно се подобри.И повеќе од очигледно дека Ел Класико не е за банана играчи како Ди Мариа и сл.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom