Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
14 јануари 2008
Мислења
4.251
Поени од реакции
909
Ја негде прочитав дека Мехуто ќе биде. Сега кое е точно, Мехуто или Итуралде? Ваљда го згрешиле, им дошле исти презимињата :)
Мехуто мислам и дека е пензиониран од летово, така да Итуралде е 100%, чисто Баскиско име. :)

Член од
18 јуни 2009
Мислења
2.194
Поени од реакции
1.406
Vuelta al trabajo de los internacionales blancos

El Real Madrid se entrenará a partir de las 16:00 horas en una sesión en la que Mourinho podrá contar con los trece madridistas que jugaron con sus respectivas selecciones

Realmadrid.com
El conjunto madridista se ejercitará a partir de las 16:00 horas a puerta cerrada en un entrenamiento marcado por la vuelta de internacionales madridistas que jugaron en el día de ayer partidos amistosos con sus respectivas selecciones. El técnico portugués José Mourinho seguirá preparando el encuentro de este sábado ante el Athletic de Bilbao

Ништо не му е, еве слкика од официјалната на тренинг денес нагаѓаат Марка само

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.813
Поени од реакции
44.142

Тука најверојатно сака да им каже дека Манчестер се Шампиони на Англија, а кај се Блекбурн.. у таа смисла нешто..

Иначе, искрено..вчера прв пат посакав пак да го видам Роналдо во дрес на Јунајтед...ѕвер е, си играше мајтап со цела Шпанија...

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Сигурно на денешниот тренинг му викаа Чаби, Рамос и Касиљас на Роналдо, зошто му ја искрши кичмата на Пике во соблекувална го умревме од заебавање, дечкото почна да плаче:pos2:

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.635
Поени од реакции
14.542
Сигурно на денешниот тренинг му викаа Чаби, Рамос и Касиљас на Роналдо, зошто му ја искрши кичмата на Пике во соблекувална го умревме од заебавање, дечкото почна да плаче:pos2:
Рано е уште, мислам дека во 16 часот се враќаат на тренинг тие што играа со репрезентациите. :))

Во Копа Дел Реј играме со Леванте. Со Барса дури у финале. Гледајќи ги тимовиве што можат да ни бидат идни противници, би требало да ни биде лесен патот до таму. Првиот меч се игра на 22 декември, вториот на 5 јануари.

B

Beck's

Гостин
Puyol e kriv sto uci sekogo da prai finti

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom