Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Tras la resonancia magnética realizada al jugador del Real Madrid C. F. Fernando Gago, se diagnostica un edema alrededor de la cicatriz de inserción del ligamento lateral interno de su rodilla izquierda. El tiempo estimado de baja es de alrededor 2-3 semanas.

:nesvest:

--- надополнето ---

И Матеос со повреда, 15 дена аут...

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Tras la resonancia magnética realizada al jugador del Real Madrid C. F. Fernando Gago, se diagnostica un edema alrededor de la cicatriz de inserción del ligamento lateral interno de su rodilla izquierda. El tiempo estimado de baja es de alrededor 2-3 semanas.

:nesvest:

--- надополнето ---

И Матеос со повреда, 15 дена аут...
Овој Гаго како се повредува ? Сигурно додека се туширал стапнал на сапунот :/

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Аудиво би го зел,и би го ставил во стаклено ѕвоно,и би го гледал само.Греота е ваква убајна да се возит!
Донеси го, ќе видиш дал нема да го возим :):) Какво стаклено ѕвоно, плаче колава за возење :)

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Харгривс во 3 сезони има одиграно 4 натпревари за Манчестер, а Гаго во Реал за три сезони 75. :wink:
хаха знам де не сум до толку, за у последно време викам... :)

--- надополнето ---

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Мурињо со трет најдобар старт во Примера за Мадрид

Специјалниот од почетокот на новата сезона во Примера Дивисион има осум победи и две нерешени, со овој факт Реал Мадрид го прави третиот најдобар почеток на сезоната во својата историја.

Тимот на Мурињо е полош само од оние тимови кои беа во сезоните 1991/1992 и 1968/1969. година кои имаат постигнато по девет победи и еден нерешен исход.

Сегашниот состав на лос бланкос е најдобар и според постигнатите (27), и по примените погодоци (5) на ова ниво на шампионатот, при што ја спречи Барселона за прв пат во ерата на „Гвардиола“ да е на чело на табелата после 10 кола.

Минатата сезона тимот со тренерот Мануел Пелегрини имаше баланс 8-1-1 т.е имаше еден поен помалку од сега. Момците на Мурињо ќе се обидат да го подобрат рекордот на клубот од 28 кола бо низа без пораз во Ла Лига.

Член од
10 декември 2009
Мислења
534
Поени од реакции
87
Извинете ми за латиницата, истиот текст го пишував на еден балкански форум на Реал Мадрид, па да не го преправам

Eve edna moja mala analiza za utresnata utakmica:

Real Madrid mnogu odamna ne ja pominal ovaa faza vo Copa del Rey, a ne go osvoi celi 17 godini, zosto e ova vaka i sam ne sum svesen. No ne e tolku bolno toa kako onoj poraz od lani od tim sto "ne mu go znam ni imeto" od treta liga so 4-0, a istiot zagubi od nasata CASTILLA so 5-1, ova nesto e katastrofa za klub kakov sto e REAL MADRID pa makar igral i so mladinci, a ne pak da igra so igraci od 100 milioni evra SRAMOTA.
Zatoa mislam deka ovaa sezona toa nesmee da se sluci, ne samo zatoa sto sme GOLEMI favoriti tuku i zatoa sto go ima na klupa "SPECIAL ONE" koj ne se igra so svoeto renome. Toa se vide i vo prviot mec kade igracite sto istrcaa na terenot maksimalno se zalagaa i se borea za sekoja topka. Utre ke ima nekoi rotacii vo timot ke odmaraa CR7, Ozil, Khedira, carvalho, Pepe, no sepak imame sastrasuvacki tim. Mislam deka Real ke vleze vo utakmicata maksimalno koncentrirani i borbeni. Sostavot spored MARCA so koj ke izleze Mou e sledniot:

Casillas, Arberloa, Ramos, Albiol, Marcelo, Xabi Alonso, Granero, Pedro Leon, Benzema, Di Maria i Higuain.

So ovoj tim treba da pomineme ponatamu i ne samo toa tuku i da prikazewme odlicna partija
Moja prognoza 3-0 za Real Madrid

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom