Извинете ми за латиницата, истиот текст го пишував на еден балкански форум на Реал Мадрид, па да не го преправам
Eve edna moja mala analiza za utresnata utakmica:
Real Madrid mnogu odamna ne ja pominal ovaa faza vo Copa del Rey, a ne go osvoi celi 17 godini, zosto e ova vaka i sam ne sum svesen. No ne e tolku bolno toa kako onoj poraz od lani od tim sto "ne mu go znam ni imeto" od treta liga so 4-0, a istiot zagubi od nasata CASTILLA so 5-1, ova nesto e katastrofa za klub kakov sto e REAL MADRID pa makar igral i so mladinci, a ne pak da igra so igraci od 100 milioni evra SRAMOTA.
Zatoa mislam deka ovaa sezona toa nesmee da se sluci, ne samo zatoa sto sme GOLEMI favoriti tuku i zatoa sto go ima na klupa "SPECIAL ONE" koj ne se igra so svoeto renome. Toa se vide i vo prviot mec kade igracite sto istrcaa na terenot maksimalno se zalagaa i se borea za sekoja topka. Utre ke ima nekoi rotacii vo timot ke odmaraa CR7, Ozil, Khedira, carvalho, Pepe, no sepak imame sastrasuvacki tim. Mislam deka Real ke vleze vo utakmicata maksimalno koncentrirani i borbeni. Sostavot spored MARCA so koj ke izleze Mou e sledniot:
Casillas, Arberloa, Ramos, Albiol, Marcelo, Xabi Alonso, Granero, Pedro Leon, Benzema, Di Maria i Higuain.
So ovoj tim treba da pomineme ponatamu i ne samo toa tuku i da prikazewme odlicna partija
Moja prognoza 3-0 za Real Madrid