Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Abe taka li te vospitale doma be more, koa ke vlezes vo fan klub prvin pobeda se cestita:)
Абе начекавте село без кучиња и удри,ке ви честитам коа ке ја победите Барса и кога ке освоиете ЛШ !! Озил ви е звер, сеа глеам и Роналдо се враќа во форма па така да бидете среќни што ги имате овие двајца во тим и секако Мурињо!

Честито победа.
Екстра игра од сите играчи, само се нервирам шо мора да примиме некој бош гол.

Многу убо,ептем убо........КО ке си помислам за колку време станавме компактна екипа,не ми се верува.:)

Kolku godini nemate nisto osvoeno decki ?? ovaa godina primera e vasa 100 % Ozil vi e igrac na igracite , a ima samo 21 godina , e sea zamislete uste kolku pasovi ke gledate od negova strana :) , ajde neka vi e cestita pobedata , samo edna enigma me maci , upravata da ne igra so Cheat Codes za pravenje pari posto nemate nisto osvoeno a imate golemi prihodi , moze li nekoj postrucen od taa oblast da mi objasni od kade vi doagaat tolku mnogu sredstva pa vo poslednata decenija da imate potroseno preku milijarda evra samo za zasiluvanja , ne mi e jasno stvarno od KADE tie pari fudbalot go pravite neinteresen !

Од снимање реклами :pos2:

Stvarno prasav , znaete ili ne , navivate za klub za koj ne znaete od kade mu idat finansiite c c c !
Не ме интересира од кај идат парите, ме интересира само како игра клубот, на крај краева и да се нема пари и да играат Перо, Блажо и Ристо во Реал пак ќе ме интересира само како игра клубот и ништо повеќе.

Kolku godini nemate nisto osvoeno decki ?? ovaa godina primera e vasa 100 % Ozil vi e igrac na igracite , a ima samo 21 godina , e sea zamislete uste kolku pasovi ke gledate od negova strana :) , ajde neka vi e cestita pobedata , samo edna enigma me maci , upravata da ne igra so Cheat Codes za pravenje pari posto nemate nisto osvoeno a imate golemi prihodi , moze li nekoj postrucen od taa oblast da mi objasni od kade vi doagaat tolku mnogu sredstva pa vo poslednata decenija da imate potroseno preku milijarda evra samo za zasiluvanja , ne mi e jasno stvarno od KADE tie pari fudbalot go pravite neinteresen !

Погледни овде, ме мрзи да барам други статии, и да пишувам сега за тоа...

Погледнете го видеово. Ова е тоа што ви викам дека ни фалеше лани, влијанието на тренерот... :)

Не ме интересира од кај идат парите, ме интересира само како игра клубот, на крај краева и да се нема пари и да играат Перо, Блажо и Ристо во Реал пак ќе ме интересира само како игра клубот и ништо повеќе.

Problemot e vo toa sto ne igraat Pero , Blazo , Mitro , tuku igraat igraci za koj davate i po 90 miliona evra !

TV Prava, Prodavanje na igraci, i igraci od mladinska skola na drugi ekipi, Bileti, Dresovi i navivacki rekviziti, (Real e klub so najmnogu navivaci vo svet), Reklami, Sponzori. I Eden poraz od Alkorkon (koj moze da go finansira klubot cela sezona)

Погледни овде, ме мрзи да барам други статии, и да пишувам сега за тоа... неможе да се објасни у два збора :)

Погледнете го видеово. Ова е тоа што ви викам дека ни фалеше лани, влијанието на тренерот... :)
Иниеста не вели така:
-
''Мурињо? Реал ни беше зад петици и минатата сезона, не верувам дека годинава по доаѓањето на Мурињо се баш и нешто посилни.'

Дефинитивно управата со чит кодс игра, незнам и јас одкаде пари ?

Eдно не ми е јасно, ако ни ги дозна другиве клубој читојте после шо прајме? :pos:

Stvarno prasav , znaete ili ne , navivate za klub za koj ne znaete od kade mu idat finansiite c c c !

Абе аман другар како кој знае колку сложено или комплицирано е да се размисли од каде му идат парите на Реал Мадрид..како прво Реал има најмногу навивачи во светот и очигледно е дека со продажбата на дресови,сувенири,шалови,крпи...ќе врати голем дел,па потоа милионските договори за ТВ правата и спонзорот што го носат на дресовите(кој всушност му е најголем непријател на Реал) му носи огромни финанскиски средтсва годишно...и со тоа што во тимот играат Роналдо(огромни договори со најк,своја фирма КР7,и со Армани Џинс и со што уште не),Кака(со Адидас,со Фифа т.е. ИЕ спорт и со не знам колку други фирми),Озил,Бензема(претставници на Фифа во нивните земји),Касиљас и Рамос(и тие имаат некакви си договори со прватни фирми и со што уште не)...па сите пари што одат за овие играчи и клубот зема дел и башка што ги има во секакви разни реклами..и плус клубот не е обврзан да го плаќа данокот во ограничен временски период бидејќи е клуб на КРАЛОТ(ДРЖАВАТА) т.е. народот во Мадрид ,и тоа значи дека никој ништо не му можи на Реал Мадрид што се однесува во финанскиски план па и клубот е спремен и подготвен да ја намести некоја следна утакмица каде ќе има огромна уплата на победа за Реал за да добие голем финанскиски ќар..како на пример минатогодишните натпревари против Милан каде двата натпревари беа апла наместени(голем дел со ова не се сложуваат посебно миланезите кои сега кај и да е ќе реплицираат),и уште многу други..бидејќи шеиците во блискиот исток се големи комарџии па не е ништо страшно некоја милијарда во live beting да му стегнат сингл на Реал дека ќе победи и можат тука Перез и валдано веднаш да реагираат....Ова е институција како секој клуб од поголемите земји каде знае како се прави пари и во прв план е бизнисот како кај секој клуб(класичниот фудбал е веќе одамна умрен)!

TV Prava, Prodavanje na igraci, i igraci od mladinska skola na drugi ekipi, Bileti, Dresovi i navivacki rekviziti, (Real e klub so najmnogu navivaci vo svet), Reklami, Sponzori. I Eden poraz od Alkorkon (koj moze da go finansira klubot cela sezona)

Toa poslednovo ti e taman na mesto , uste koga BWIN vi e sponzor se mi e jasno deka se raboti za anti fudbal klub ali toa e ke mora da se pomirime se dodeka vo 1/8 finale ne vi doe Lyon !

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom