Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Победааааа! :)))) ова ми се свиѓа ...нека ни се множат :)
нека плачат сеа плачковците Милан :)

Одлично изиграа вечерва ваков Реал немам видено одамна...Марсело одличен Пато лани можи го поминуваше како сака ама годинава еднаш ако го помина.Честита нека е победата! :vozbud:Нареден е Сантандер.

Ова дерби утакмица??? Ја па мислев со Расинг Сантандер играме ебаго, а тоа да ти било сега нареднава сабота...

Све све, ама највише ќејф ми е за тоа педерчето Робињо, да му се посерем у крвот.

Ова веќе ми се свиѓа!!!!!
Аххх убаво реков во неделата 2 утакмици 10 гола у среда сакам да бидам 15 од 3.Дефинитивно требање понижување на Милан.Дури и ептен реално беше да им плеснеме 5 комада.Првиот гол го видов а вториот не.Кој би рекол дека одма ќе даат гол.Мурињо мислам нема да е задволен покрај ова.Многу чисти шанси пропуштени.На Сан Сиро мора се да се реализира пошто нема да е ко на Сантијаго Бернанбеу.

Све у свему досаден натпревар особено второ пол
Moра стопостотните шанси да се користат затоа што нема често да ги имаат во вакви натпреваир

Браво одлично честито победа им одржаа лекција :)
Одбрана на ниво и тоа без Рамос, Марсело одличен, се надминува себе си, Алонсо и Кедира ѕверки, Роналдо нема потреба да се трошат зборови, Озил феноменален, Ди Марија премногу себичен, Гонзало слабо, Икер :zver:
и то
битно го положија првиот вистински тест, ако може Милан да се нарече тоа :pos:

по интерашка линија, честитки, ги натртивте пензионерите :)

Кедира го згази кичмокршачот Роналдињо :)

Aми што ви викав... кој пиша Кедира бил лошо засилување не се сеќавам, пиво ми дужи. :pos:

Најмоменти беа кога Кедира ги дриблаше низ пола терен, и кога Алонсо го прати Бонера по бурек... и секако Ибра кога ја заборави топката :pos:

Најако беше ко ја стегна Ибрахимович во Босна онаму, и после ја газеше тревана демек тревана не чинит зато. :)

Marley986:Се секирам само што Серхио Рамос е повреден
icon_sad.gif

На кого ќе крши кичма Роналдињо вечер

:)
icon_sad.gif

Одлична победа и супер игра (во првото полувреме),а после се играше онака со некои 30% колку да се игра нешто.
Него нешто ми фали од вчера ????

--- надополнето ---

А да ми текна!!
Фановита на Милан во нашиот фан клуб!! Каде се ???:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom