Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Ke bidete preku 10 dusi toa e dobro, jas ke pisam utre za sigurno zosto mozda nema da mozam i jas:S

Milanezive se sobraa vo fan klubov na Gigantot Real Madrid, kako CIGANCINJA NA CRESA:pos2:
Utre koa ke go papate ke ve nema na forum kako sea sto niknuvate od dupcinja:tv:

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Има уште место?:)
Ајде има, сигурно нема да не вратат ако сме +1 - 1 ... :) .... Утре по сабајле ке пишам дали ке дојдам со еден или со двајца.

Миланезиве незнам на што повеке ке треба да се сконцентрираат. Дали на средниот ред каде што Чаби царува и да пробаат уште тука да притиснат. Дали на Озил да пазат кој ке ги разигрува сите, дали на Ди Мариа кој лудуе у последно време или на Роналдо кој осеќам дека ке дава кичми. А Игуаин ке биде повторно главниот екзекјутор. Тој ке ги завршува сите акции. Типувам интересен натпревар, но и лесна победа.... искрено...

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Ајде има, сигурно нема да не вратат ако сме +1 - 1 ... :) .... Утре по сабајле ке пишам дали ке дојдам со еден или со двајца.

Миланезиве незнам на што повеке ке треба да се сконцентрираат. Дали на средниот ред каде што Чаби царува и да пробаат уште тука да притиснат. Дали на Озил да пазат кој ке ги разигрува сите, дали на Ди Мариа кој лудуе у последно време или на Роналдо кој осеќам дека ке дава кичми. А Игуаин ке биде повторно главниот екзекјутор. Тој ке ги завршува сите акции. Типувам интересен натпревар, но и лесна победа.... искрено...
Утре сабајле ќе ви кажам дали ќе идам или не.

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.907
Поени од реакции
23.317
Па единствена работа што ја не ја сваќам овде е вашиот оптимизам и чукање у груди, а немате тепано подобар противник 3 године !!

Барса ве ебе кога ќе стигне, Милан ве ебеше у СРЕД МАДРИД, лани, Пјаниќ исто ве ебеше итн тн.

Ако мислите дека Милан треба да биде уплашен од победите на Малага и Балага, и остали второкласни тимчиња у вашата лига со 2 екипи, тогаш сте грешка.

Кога може Алкорноконркоканорнорн да ви закачи 4 комада, зашто би требале навивачите на Милан да стравуваат од Реал Мадрид ???

Значи на што да фаќаш кусури стварно не ми е јасно !

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Па единствена работа што ја не ја сваќам овде е вашиот оптимизам и чукање у груди, а немате тепано подобар противник 3 године !!

Барса ве ебе кога ќе стигне, Милан ве ебеше у СРЕД МАДРИД, лани, Пјаниќ исто ве ебеше итн тн.

Ако мислите дека Милан треба да биде уплашен од победите на Малага и Балага, и остали второкласни тимчиња у вашата лига со 2 екипи, тогаш сте грешка.

Кога може Алкорноконркоканорнорн да ви закачи 4 комада, зашто би требале навивачите на Милан да стравуваат од Реал Мадрид ???

Да не почнемо да зборимо за ебење на второкласни и третокласни тимоој на Милан, ќе треба многу.

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872

Utre pocnuva nova pesna, nov Real Madrid, novi golemi pobedi kako i tituli. Sada ide Real Madrid za dugo godina u bolji zivot:tv:

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom