Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
A od sto ako moze da doznaeme???:)

saupload_wikipedia_commons_euro_banknoten.jpg

Скромно. :)

Момци како стоите со повредени играчи во тимот? (сакав да знам бидејќи еве се ближи средбата на најтрофејните европски клубови)

Момци како стоите со повредени играчи во тимот? (сакав да знам бидејќи еве се ближи средбата на најтрофејните европски клубови)

Kaka, Canales, Gago, Garay, a za Ramos ne se znae...najbitnite ke igraat;)

Лелееееее многу време помина не сум коментирал на темава али решив да напишам збор два за досегашната игра.Значи прво и основно и многу битно тимот доби на цврстина која што сите ние ја баравме со години така да сега неќам за тоа ни збор.Во Мурињо верувам до крај и мислам дека по добра одлука тимот не направил ни во времето кога ги зеде Зидан Фиго и остали.За новите играчи ќе кажам дека испадна баш како што очекував односно Озил е феноменален талент и браво за Мур што го донесе.Ди Марија не знам детето ме изненади до даска не верував дека ќе успее во Реал но мило ми е што ме демантира.Карваљо нема што да се каже за него се знае уште од времето дека е еден од најквалитетните на неговата позиција и игра со срце.Кедира го поштував и пред тоа и сега и мислам дека е еден од најборбените и најдобрите играчи на таа позиција. За утакмицата за со Милан може ќе ви се придружам да ве запознаам сите редно време е, само дајте договорете се порано оти треба да се планира навреме.. Реал во срцето.

Пристигнувањето во Малага.

Вчерашниот тренинг и пресот на Мурињо.

Дефинитивно не требаше да му даваат костум на кедира и на ди мариа...а лас диара е како дечкото од фаст фуриос двојката:pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom