Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сметајте и на мене,би сакал да ве запознаам ситеАј уше малце, нека поминат репрезентацииве, па ќе се активирам таму кај четврток-петок, ќе прашам што како каде.![]()
аман бе со овоа 9М,бенз зима околу 5 мил,а не 9 мил што сте се запнале!!
дренте и мода ,се гледа дека е посебен дренте уште по одењето и трчањето го познавам .Ova mora da postiram zosto se spomnuva Drente
Чаби Алонсо: Кристијано ме смее со модните детали
Играчот за врска во редовите на Кралскиот Клуб, Чаби Алонсо го покажа модниот вкус во интервјуто за неделното издание на Ел Паис.
„Не сум жртва на модните тенденции, не сакам да ги поддржувам“, довери баскискиот деструктивец кај лос бланкос.
„Ги сакам деталите, малите нешта ја прават разликата“, сподели Чаби. „Кристијано ме смее со модните детали. Сепак никој неможе со Дренте, тој е луд на тема мода“, дополни фудбалерот од Сан Себастијан.
дренте и мода ,се гледа дека е посебен дренте уште по одењето и трчањето го познавам .
секоја чест за рамос како одигра за шпанија ,играчот е во форма 2 години и играе како двајца секоја чест за него
^ Абе не му се пуштај на девојчето иди гледај Кога лисјата паѓаат![]()
Спортските директори на Реал Мадрид и Интер,Хорхе Валдано и Марко Бранка наводно имале заедничка вечера во Шпанскиот главен град пред неколку дена.На вечерата станало збор за можниот трансфер на Маикон во Реал за наредната сезона исто како и можниот трансфер на Рикардо Кака во спротивна насока.Веста ја пренесе Италијанската новинска агенција „Тутомеркато“.
мислам дека не ни треба маикон,има 29,другата сезона 30, и како мине времето ќе му паѓа формата,нема да може да го пружи тоа што го пружа во интер!!
треба да се бара замена ка карваљо,ги имаме албиол и гарај,но прашање е дали се доволно добри за прва постава!!