CaMeC
Рамос - 4
Браво за Ди Мариа !Ме демантират 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Грешка на Мур што го извади Бензема а го остае Игуаин. Бензема се гледаше дека е мотивиран и беше ДАЛЕКУ поактивен од Игуаин, кој и на оваа утакмица делуе ка изгубен у простор. И Бензема се разочара, а и како да не се разочара кога дупло послабиот на оваа утакмица остана а него го извади од игра. Може лошо да делуе повторно на него ова.
Иначе браво за Мариа, да не беше он незнам кој ќе дадеше гол. На Роналдо сеуште никако да му тргне, а за Игуаин више кажав, изгубен у простор.
Добра игра, лоша реализација!
Стварно денеска сум презадоволен од играта, поготово у второто полувреме. Ете колку можат да сменат Ди Мариа и Озил. Срекен сум што токму Ди Мариа погоди. Почна сите да ги демантира што збореа после Светското дека бил промашен трансфер, исто и Озил.
Многу добро изигра Марсело и Чаби Алонсо. Чаби Алонсо упати неколку долги пасови една кон Марселоа коа шутна. А Марсело многу добро изигра и во напад и во одбрана. Во одбрана успеа да скрати неколку топки, а во напад имаше доста добри продори, само што шутот не му е многу прецизен. Лас некако слабо ми делуваше според мене, цело време фаули правеше и неколку пати успеа да успори 1-2 контри.
За Роналдо и Игуаин да не зборам веке, кажано е се.. Игуаин делува ко изгубен у простор, ко прв пат да стапнува на терен, а Роналдо си тера по свое нервозен од тоа што неможе гол да постигне и шутира од кај ке стигне.
Него не сум у тек, што е со Карваљо? Зошто не играше?