Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Касно пуштив да гледам 2 мин пред голот али баш ме интересира како изигра Озил дали е тој како на почетокот што чекавме мн од него или падна и тој ? ? ?

Грешка на Мур што го извади Бензема а го остае Игуаин. Бензема се гледаше дека е мотивиран и беше ДАЛЕКУ поактивен од Игуаин, кој и на оваа утакмица делуе ка изгубен у простор. И Бензема се разочара, а и како да не се разочара кога дупло послабиот на оваа утакмица остана а него го извади од игра. Може лошо да делуе повторно на него ова.

Иначе браво за Мариа, да не беше он незнам кој ќе дадеше гол. На Роналдо сеуште никако да му тргне, а за Игуаин више кажав, изгубен у простор.

На страна голгетерската криза, екипава игра многу компактно. Стварно. После долго време, дали е до играчите или тренерот незнам.

Ne go gledav natprevarot poradi netov(ima mnogu bolki vo stomak i glava), ama predpostavuvam deka samo poradi Di Maria tepavme baska i gol dade:)...posto ne sum ja gledal samo ke pisam...Di Maria Zver, Di Maria Zver, Di Maria Zver, Di Maria Zver, Di Maria Zver, Di Maria Zver, Di Maria Zver, Di Maria Zver, Di Maria Zver, Di Maria Zver, Di Maria Zver, Di Maria Zver, Di Maria Zver, Di Maria Zver...

После утакмицава сватив 3 работи...:
-Имаме добра,цврста одбарана
-Ди Марија и Озил да имаат зациментирано место во први 11
-Штета шо немаме шпиц......

Грешка на Мур што го извади Бензема а го остае Игуаин. Бензема се гледаше дека е мотивиран и беше ДАЛЕКУ поактивен од Игуаин, кој и на оваа утакмица делуе ка изгубен у простор. И Бензема се разочара, а и како да не се разочара кога дупло послабиот на оваа утакмица остана а него го извади од игра. Може лошо да делуе повторно на него ова.

Иначе браво за Мариа, да не беше он незнам кој ќе дадеше гол. На Роналдо сеуште никако да му тргне, а за Игуаин више кажав, изгубен у простор.

Ovie dvajca se katastrofa i ke bidat do polusezona isto kako do sega(za ponatamu neznam):wink:

Пак истата приказна, играат добро, нема реализација. Без Озил и Ди Мариа, со овие тројца у напад, ништо...

Мора еден од Роналдо или Игуаин да се седне на клупа... мора! Со Депортиво би ги ставил и двајцата да ја греат клупата.

На Игуаин не му иде и не му иде, незнам што се дешава со играчов... огромен пад у играта има, сега дури не се наоѓа ни при отпадоци... Роналдо претерува, сезонава премногу ме нервира со неговото однесување...

Добра игра, лоша реализација!

Стварно денеска сум презадоволен од играта, поготово у второто полувреме. Ете колку можат да сменат Ди Мариа и Озил. Срекен сум што токму Ди Мариа погоди. Почна сите да ги демантира што збореа после Светското дека бил промашен трансфер, исто и Озил.

Многу добро изигра Марсело и Чаби Алонсо. Чаби Алонсо упати неколку долги пасови една кон Марселоа коа шутна. А Марсело многу добро изигра и во напад и во одбрана. Во одбрана успеа да скрати неколку топки, а во напад имаше доста добри продори, само што шутот не му е многу прецизен. Лас некако слабо ми делуваше според мене, цело време фаули правеше и неколку пати успеа да успори 1-2 контри.

За Роналдо и Игуаин да не зборам веке, кажано е се.. Игуаин делува ко изгубен у простор, ко прв пат да стапнува на терен, а Роналдо си тера по свое нервозен од тоа што неможе гол да постигне и шутира од кај ке стигне.

Епа еве јас што видов на ова утакмица..

1.Марсело изигра солидно уште само да не паничи толку со топката и да размислува порационално(најпросто решение)
2.Роналдо е тотално вон форма..не знам што е ..се труди но изгледа како да се тепа со топката
3.Одбраната солидна-имаше мали пропусти но кога ке се врати Рики тоа се ке се среди...
4.Чаби крал на срединаата му нема рамен..е сега тој вториот со него(кога веке кедира игра десно)..треба да му се даде на шанса на Гаго
сосем добро играше за време на подготовките а и плус тоа мислам дека има потенцијал..
5.Значи Моу треба да свати дека Бенз освени тотален шпиц друго не знае да игра..Денес играше крило и беше како слепа кокошка..треба да се проба со него како главен шпиц..

следната утакмице кога ја играме(ден)??

--- надополнето ---

Добра игра, лоша реализација!

Стварно денеска сум презадоволен од играта, поготово у второто полувреме. Ете колку можат да сменат Ди Мариа и Озил. Срекен сум што токму Ди Мариа погоди. Почна сите да ги демантира што збореа после Светското дека бил промашен трансфер, исто и Озил.

Многу добро изигра Марсело и Чаби Алонсо. Чаби Алонсо упати неколку долги пасови една кон Марселоа коа шутна. А Марсело многу добро изигра и во напад и во одбрана. Во одбрана успеа да скрати неколку топки, а во напад имаше доста добри продори, само што шутот не му е многу прецизен. Лас некако слабо ми делуваше според мене, цело време фаули правеше и неколку пати успеа да успори 1-2 контри.

За Роналдо и Игуаин да не зборам веке, кажано е се.. Игуаин делува ко изгубен у простор, ко прв пат да стапнува на терен, а Роналдо си тера по свое нервозен од тоа што неможе гол да постигне и шутира од кај ке стигне.

абе човекот не викам дека не се труди
трча како луд дава се од себе остава кожа, ама ккога господ не му дал имагинација ние што да правиме..нема, како да кажам
идеја(како алонсо)не знае што да прави со топката..е затоа го сакам Гаго затоа што со топка е многу добар и технички е солидно поткован..

Озил Роналдо Ди Марија И Игуаин мора да трачат без топка..против вакви бункери ке се соучуваме често мора тие да бараат топка да си прават простор..затоа што откако ке ја примат тоопката веке покрај нив има 2-3 играчи..
мора да се поработи на тие комбинации без топка...

Браво за Ди Марија,не ја гледав утакмицата а по коментарите гледам дека Игуаин бил дрво...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom