- Член од
- 21 септември 2008
- Мислења
- 14.653
- Поени од реакции
- 14.624
Следнава недела има вонредно коло у Шпанија. Играме против Еспањол на домашен терен во Вторник во 20:00.
Sigurni tri boda, ne znam zashto kje go igrame natprevarov.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Следнава недела има вонредно коло у Шпанија. Играме против Еспањол на домашен терен во Вторник во 20:00.
Е ова не ми се допаѓа.Кога ќе почнат некого да возвишуваат после два натпревари,и да се делат коментари од типот тој е подобар од Зидан,Фиго и незнам кој.Не дека не треба воопшто да му се дадат пофалби ама ако продолжат вака може дечкото да се вообрази па да дојдеме до ситуација како што имавме пред неколку години кога на никого не му се трчаше,а си зимаа пари.
Се сеќаваш како изјавуваа лани од Еспањол ? Цитирам: Реал почнува секогаш со +9 во однос на Барса.Реал не' победува и дома и гости, но затоа Барселона паѓа кај нас на домашен терен.Sigurni tri boda, ne znam zashto kje go igrame natprevarov.![]()
И за Атлетико вазит истото хехехехСе сеќаваш како изјавуваа лани од Еспањол ? Цитирам: Реал почнува секогаш со +9 во однос на Барса.Реал не' победува и дома и гости, но затоа Барселона паѓа кај нас на домашен терен.![]()
Тоа беше изјава од Атлетико Мадрид не од ЕспањолСе сеќаваш како изјавуваа лани од Еспањол ? Цитирам: Реал почнува секогаш со +9 во однос на Барса.Реал не' победува и дома и гости, но затоа Барселона паѓа кај нас на домашен терен.![]()
Боби[Мкд];3783874 напиша:Браво, многу ми е мило за Месут, ама заедно кога игра со Милер се незапирливи.![]()