Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Колку сакав на Бензема да му се дава шанса, толку се повеќе ме разубедуе дека може нешто да се смени кај него. Нема никаква воља за играње, како да му кажале за 24 часа ќе умреш па дреме само. Ќе му ја земат топката, и толку си седи. Ќе го влечат за дрес, ни фаул тражи ни ништо. Тотално незаинтересирано. Ако продолжи вака зимава нека го шитнат и да не го гледам више.

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Колку сакав на Бензема да му се дава шанса, толку се повеќе ме разубедуе дека може нешто да се смени кај него. Нема никаква воља за играње, како да му кажале за 24 часа ќе умреш па дреме само. Ќе му ја земат топката, и толку си седи. Ќе го влечат за дрес, ни фаул тражи ни ништо. Тотално незаинтересирано. Ако продолжи вака зимава нека го шитнат и да не го гледам више.
Platata nego go unishtuva brat...pishav ponazad negde, nego mu e gajle momentalno shto gree klupa(da mu eb*m sve) koa zima 9,5m evra godishno...
I jas sakam da go vidam onoj Benzema shto praveshe cuda protiv Mancester Utd. shto igrashe na nivo vo Francija, ako ne mu ide na nego, ni na klubot ne mu ide, ali toa e...

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Platata nego go unishtuva brat...pishav ponazad negde, nego mu e gajle momentalno shto gree klupa(da mu eb*m sve) koa zima 9,5m evra godishno...
I jas sakam da go vidam onoj Benzema shto praveshe cuda protiv Mancester Utd. shto igrashe na nivo vo Francija, ako ne mu ide na nego, ni na klubot ne mu ide, ali toa e...

На Бензема потребна му е голема минутажа за големо искуство а и за да заслужи да игра во Реал, за да не го шитнат за мали пари и мала плата.
Не е во форма, дрво е и во овој момент воопшто не за зависи формата на клубот од него, затоа што има статус на „задна рупа на свирало“ т.е замена. Тој статус нема да му се промени доколку не се врати во форма.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
На Бензема потребна му е голема минутажа за големо искуство а и за да заслужи да игра во Реал, за да не го шитнат за мали пари и мала плата.
Не е во форма, дрво е и во овој момент воопшто не за зависи формата на клубот од него, затоа што има статус на „задна рупа на свирало“ т.е замена. Тој статус нема да му се промени доколку не се врати во форма.
Ако продолжи вака, никогаш нема да се врати во форма! За да се вратиш во форма, треба да се трудиш, да го убедиш тренерот дека може да биде нешто од тебе. А не вака незаинтересирано, нема шанса да биде нешто од него ако продолжи вака.

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Нека го шитнат в зима, таман од него ќе се купат два солидни напаѓачи за замена на Хиго :)

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Ако продолжи вака, никогаш нема да се врати во форма! За да се вратиш во форма, треба да се трудиш, да го убедиш тренерот дека може да биде нешто од тебе. А не вака незаинтересирано, нема шанса да биде нешто од него ако продолжи вака.
Ama problemot e vo toa kako shto izjavi Mou, bega na treninzi od topka. Tolkava li trema i strav da ne greshi ima u ku*ac?!:kesa:

--- надополнето ---

Нека го шитнат в зима, таман од него ќе се купат два солидни напаѓачи за замена на Хиго :)
Ako prodolzi vaka, stvarno neznam shto kje bidi od nego...ama da ne bide kako Gago shto go drzat, taka da go drzat i ovoj poradi Zizu:):):)

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Овие две изминати утакмици игравме без напаѓач не е ни чудно што дефанзивец дава гол....ќе видиме како ќе биде со Ајакс....се крстам во Рамос и Карваљо :)

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Бензема е дрво, теле недораснато! Премногу се очекува од него, плус е и преплатен, така да не верувам дека ќе сака да си оди зошто тешко некој клуб (освен Шити офкорс) ќе му даде толкава плата после ваква игра.

За последниот натпревар до душа, неможете да очекувате да игра крило како Роналдо, како за таа позиција Бензема не беше толку очаен. Полошо изигра Кристијано, на Бензема ако приметивте после 2-3 пати од кога дриблаше во празно послабо му подаваа...

Мое мислење е дека наредна утакмица со Сосиедад, ако вака продолжат (од Бензема не очекувам подобро) треба да му се даде шанса на Мората од клупа. :)

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Не за џабе Мурињо сакаше трет напаѓач.

Како прво, не е логички цела сезона да играш со двајца напаѓачи. После сигурно Мур увидел дека не се овие у форма, и дека неможе да смета на Бензема како достојна замена. А од Роналдо неможеш да очекуваш да игра класичен шпиц, ма да и тој се фолира и го прави тоа. Ако не се стабилизира Игуаин, ќе биде лошо...

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
убаво кажано тоа е точно,ама и на Игуаин му ја зголеми ја колку што знам и глеј сеа,ама ај да не судиме цела сезона за 2 утакмици,а против Ајакс сакам ПОБЕДА со неколку гола а не вака игра небитна...

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
може он со босна,а да проба и на нашиве може гол ќе им даде:)

антонија

модел
Член од
22 август 2010
Мислења
144
Поени од реакции
6
многу голема му платата повеке од двојно која ја заслужува
п.с се согласувам со тебе.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom