Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
a od kaj pa znaes ti kakvi treninzi vrsil MP a kakvi Mou
@ElNinho, очигледно е дека имаме тапа лекарски тим. Не е можно Снајдер кај нас скоро цела сезона да ја помине во болница, а во лига каде се игра многу погруб фудбал од Примера да ги одигра скоро сите натпревари.
abe gabe sve toa analizi koj kakvi treninzi drzi,dali CR e umoren od SP kade bese pozdraven od Villa-Iniesta koi vcera postigna 2 gola.Vasiot tim decki stana FC Mercenaries.Setete se koga gi imavte najgolemite klubski dostignuvanja(Salgadao,Helguera,Hierro,Guti,Raul,Morientes) igraci koi znaeja sto znaci El Classico,koi znaeja sto znaci borba za La Liga.Sea ne moze eden srbin da mi kaze mene za rivalstvoto so Teteks,ma kolku i da bide podobar igrac od mene,ja bi go jadel topkata posto godinite moi me ucea za ova rivalstvo.Kaj ste videle toa da se donesat 8(ili kolku se) zasiluvanja vo tekot na eden transfer period i da ocekuvate borba so Barca koja veke 3 god ima ist kostur.Zalam ama ist slucajot vi e ko Man City samo seicite se drugi:smir:
abe gabe sve toa analizi koj kakvi treninzi drzi,dali CR e umoren od SP kade bese pozdraven od Villa-Iniesta koi vcera postigna 2 gola.Vasiot tim decki stana FC Mercenaries.Setete se koga gi imavte najgolemite klubski dostignuvanja(Salgadao,Helguera,Hierro,Guti,Raul,Morientes) igraci koi znaeja sto znaci El Classico,koi znaeja sto znaci borba za La Liga.Sea ne moze eden srbin da mi kaze mene za rivalstvoto so Teteks,ma kolku i da bide podobar igrac od mene,ja bi go jadel topkata posto godinite moi me ucea za ova rivalstvo.Kaj ste videle toa da se donesat 8(ili kolku se) zasiluvanja vo tekot na eden transfer period i da ocekuvate borba so Barca koja veke 3 god ima ist kostur.Zalam ama ist slucajot vi e ko Man City samo seicite se drugi:smir:
e aj de ne e bas ist ama tuka ste oni se pozdravuvat od 1/16 vo UE a vie vo CL.I toa ne znam so vikas ramo do ramo koa go papavte 2 pati,sea moze da vikas ramo do ramo so drugite timovi ali so Barca ne,demek sea gi pobedivte Osasuna,Malaga i kompanija,timovi koi sram e Real Madrid da ne gi preskokne,so toj mega budzet.Znaci toa e ona so mene bi iznerviralo Real da si dozvoli takov luksuz Barca da gi stigne a pak na krajot da go jademe u megusebnite.Ako vremeto ke pokaze podobro,i taka ne me cudite sekoja godina si ziveete so iluzii na slednata godina.I sea pazete da ne stasate i do toa 1/16 pa posle da vikate kvalifikaciite za Evropsko Prv ni bea krivi.Pozzz:smir:
Ако не бевме рамо до рамо, вие ќе славевте титула уште во 25то коло. И никој не негира дека моментално сте појаки од нас, но во лигата учествуваат 20 тима, и не се гледа само Ел Класико, ако е така ајде уште сега нека се одигра Ел Класико, другиве тимови нека си бидат како само декор. А за следната година јас бар лично никогаш не зборувам се додека има трошка надеж за да се направи нешто поголемо. Кога се ќе биде завршено, нормално дека ќе викам наредна сезона ќе биде подобро, да не сакаш уште во мај месец да викам дека пак нема ништо да биде од нас.
И не врти муабети за 360 степени, знаеме дека сакаш да кажеш дека Барселона и Пеп се најдобри, ама не се, моментално се Интер и Мурињо, Барса е подобра само од Реал, и јас лично го признавам тоа, и тешко дека во блиска иднина ќе го повториме она што Барса го направи пред 2 сезони.
Бај д веј, 1/8 е, а не 1/16.
izgleda ti vrtis muabeti so Inter sea,ostaj gi tie
btw ROUND OF 16,toa ti e 8 grupi po 2 tima = 16
--- надополнето ---
mozda e i 1/8 ne mi se fakaj mnogu za zbor:smir: i fala na priemot![]()
Огромен..1/8 е затоа што после тие натпревари остануваат осумте најдобри, 1/4 четирите, 1/2 двете најдобри екипи. Реал има комплекс од 1/8.![]()
Лајк.Реал можеби има комплекс од 1/8 али другите имаат комплекс од 9:pehar: