Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
^
Шефе, мое мислење си беше тоа за таа група и немој да ми се мешаш. Не реков дека Барселона беше наместена, Милан и Реал ги држеше истиот спонзор и тоа најпознатата светска обложувалница, тоа беше причина за целава "моја приказна".

Да, многу паметно одиграно. Реал кој е три класи над Милан според формата, губи и тоа со пресврт на домашен терен... и за играчите во кладилница испаѓа : Милан го победува Реал сред Мадрид, со Цирих и со Марсеј ке следи потоп. Е на крај Милан ги губи бодовите со нив, а ги зима од Реал. Ова го имам размислувано уште одамна и многу логички ми е. Прво смешниот гол на Дида што му ја даде на Раул, после голот Касиљас од 30 метра што го прими и излетувањето на 20тина метра од голот Пато да го застане. Смешно ми делува, не викам дека ова е вистинито али со ова сите се среќни и задоволни а народот губи пари.
ah be surikenu . . . .
dida znaes kolku takvi kiksovi ima?
pirlo znaes kolku golovi od 3o metri ima davano?

taka ako se mestelo togas 60 procenti od site utakmici do sega sto se izigrale se mesteni hehe :)

ShurikeN!!! глупости пишуваш :)

Втора година по ред се паѓаме во иста група очекувам две утакмици како што беше онаа во Мадрид минатата година интересна и возбудлива :smir:

Среќно и се надевам дека и ние и вие ќе ја поминеме оваа тешка група ! :)

ah be surikenu . . . .
dida znaes kolku takvi kiksovi ima?
pirlo znaes kolku golovi od 3o metri ima davano?

taka ako se mestelo togas 60 procenti od site utakmici do sega sto se izigrale se mesteni hehe :)
hehhe.

@nikola
Договорени еве да кажам, ај наместени е многу погрешен збор можеби, али ете договорени Милан и Реал да ги играат така. Ете секоја помисла на тој натпревар ме носи до тоа мислење, на секој детал што ке ми текне, така испаѓа... уште еднаш ке кажам, никогаш неможе да се потврди дека сум во право или дека не сум во право. И затоа реков не ми е интересно пак да местат, па ај да образложам зашто на тоа мислам, не се фаќајте одма за сериозно :).

не знам за вас..не сакам да ја омалажувам ланската победа на милан против вас но тој натпревар ми изгледаше скоро идентичен како Данска-Шведска 2004 кога заврши 2-2 за двете да одат понатаму..не се местат сите натпревари но јас колку што знам скоро секој што небеше фан на милан тогаш беше свесен дека натпреварот беше договорен за милан да победи...:toe:

не знам за вас..не сакам да ја омалажувам ланската победа на милан против вас но тој натпревар ми изгледаше скоро идентичен како Данска-Шведска 2004 кога заврши 2-2 за двете да одат понатаму..не се местат сите натпревари но јас колку што знам скоро секој што небеше фан на милан тогаш беше свесен дека натпреварот беше договорен за милан да победи...:toe:
ama dida ja zaeba rabotata na pocetokot a hehe :)
pa i sudijata koga go ponistija golot na silva

Одете бе,местена била ко што кажа курназ што не му го признаа на Тиаго Силва чист регуларен гол ако веќе било местено Милан да победи на бернабе? Или ја имале од 82-90 мин да падне голот за Милан па затоа не го признаа. :tapp:

Инаку малце досадно е со вас секоја година ама бар ќе имаат ќар двата тима,ќе има полни стадиони а и може Какето ќе се опорави за да го видиме пак на Сан Сиро.

Супер група, вистински тест за Мурињо, но не би требало да имаме проблеми за прво место.

Инаку пошто Маскерано заминал за Барса, Реал им го нуди на Ливерпул Диара.
Ај нека го шитнат побрзо, заедно со Дренте.

Мурињо (најверојатно) ќе го повика Матеос за мечот со Мајорка.

Али овие почнаа уште повеќе да изненадуваат. Според АС, Мур сака да му се даде професионален договор и на Хуанфран. Доколку успееме да продадеме тројца овој трансфер период многу веројатно е и дека ќе се случи тоа. Иако моментално Хуанфран може слободно да игра и за првиот тим и Кастиља, ќе му треба професионален договор за понатаму бидејќи ќе наполни 22 години за некој месец. Ајде нека го шиткаат Гранеро место ВдВ :)

Изјавата на Серџо за можен трансфер во Челзи... "I can't imagine myself ever pulling on another team's jersey. God willing, I will always be Madridista." :pipi:

Нека почнат со продавање:Дренте,Мамаду и Гранеро аут,сепак Матеос ќе игра во првиот тим,ако го викнат.

Нека почнат со продавање:Дренте,Мамаду и Гранеро аут,сепак Матеос ќе игра во првиот тим,ако го викнат.
Колку што знам Валдано рече нема продавање на шпанци така да.....

Koi startni 11 se najverojatni?

Inaku, edna od dvete najinteresni grupi, znaejci go ofanzivniot fudbal na real, ce ima uzivanje na ovie mecevi.

Mourinho: "¿Canales?, este niño tiene cosas de Guti"

• · Sobre las expectativas de su equipo ante la presente campaña, Mourinho afirmó: "El Real Madrid será un equipo diferente al de la temporada pasada ·

José Mourinho, entrenador del Real Madrid, alabó al joven jugador de su plantilla, Sergio Canales, de quien dijo "no me gusta comparar. Guti ha marcado historia, pero este niño tiene cosas de Guti, en el campo piensa como él. Quizás Canales es más peleón y agresivo, pero es un jugador que tiene mucho de Guti".
па и ја тоа викам:pipi:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom