Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Вие секоја година се оптимисти толкави големи а слабо докажувате со резултати, иако ајде ќе видиме може ќе поминете 1/8 финале со Мурињо инаку по групи мислам се знае кој две екипи одат ионака шанси немаат Оксер и Ајакс .. и како што кажав ако треба и ќе ги наместат утакмиците сепак двете управи имаат добри односи.

Не сум оптимист, само сум реален. А реалноста е таа дека Реал со Мурињо и со овие играчи е за класа подобар од Милан. Е сеа тука влијаат многу фактори, и тоа не мора ништо да значи. Иначе никогаш, ама баш никогаш не сум бил оптимист ни за групи, ни за осмина-финале. И да се паднеме пример во група со Базел, Жилина и Лион, јас пак ќе викам дека не треба да се опуштаме, и нема да биде лесно да ја поминеме групата.

Teшка група е јбг,но сепак мислам дека ќе поминеме,на местото од Цирих се Ајакс (кој се многу понезгодни),но нема везе јас си сум оптимист и мислам дека оваа година ќе поминеме 1/8 финале.:)

Ајде момци втора година по ред ке гледаме супер пресметки на двата најтрофејни клубови во ЛШ,па среќно:)
Поздрав:smir:

15 септември
Real Madrid CF - AFC Ajax
29 септември
AJ Auxerre - Real Madrid CF
19 октомври
Real Madrid CF - AC Milan
2 ноември
AC Milan - Real Madrid CF
23 ноември
AFC Ajax - Real Madrid CF
7 декември
Real Madrid CF - AJ Auxerre

Иако е група на смртта мене ми изгледа како лесна група. Само несакам како лани пак да местат и Милан да ги зима клучните бодови со Реал а да ги губи против Оксер. И на крај сите среќни и задоволни, Милан проаѓаат, Реал проаѓаат како први, многу им е гајле за срамот коа се први, а и ФП си се напуни со пари. :smir:

Сакам реална битка и мислам дека табелата би изгледала вака
1. Реал
2. Милан
3. Ајакс
4. Оксер
(ова е само тип, хејтери не скокајте) :)

15 септември
29 септември
19 октомври
2 ноември
23 ноември
7 декември

Ајдеее, и факултетот и ЛШ у ист ден ми почнуваат, машала на арно двете да тргнат. :pos:

Добро Кака што нема да игра и да им пушти, а? :)

^Важно пак ке излезе со некоја јака изјава:)
Прилично тешка група,а и најтешка во трофеи во ЛШ.

^
^
Ако, ке се моли за нив можда :).
Него Гути постигна гол за Бешикташ, мислам дека ова е првиот негов. :(

А и Мигел Торес даде гол за Гетафе во Квалификации за ЛЕ xD

Топ групава ке си глеаме на тв сите утакмици. Иначе не се замарајте секоја година има свое лани и секое лани има свое прехлани. ако почнеме да гледаме во ретроспектива имаме мн утакмици со Милан и мн победи и порази веќе ако гледаме во минатото дај да ги гледаме сите страни. Едвај чекам со Мајорка. Тешка утакмица

15 септември
29 септември
19 октомври
2 ноември
23 ноември
7 декември

Од првите три утакмици добро ќе биде да извадиме 9 бода.Некако и мора ако сакаме да сме први.Да ги добиеме после и Оксер дома и да собереме некој бод од гостувањава кај Ајакс и Милан и први сме секако.

Иако е група на смртта мене ми изгледа како лесна група. Само несакам како лани пак да местат и Милан да ги зима клучните бодови со Реал а да ги губи против Оксер.

Демек Реал го пушти натпреварот на Милан таа утакмица, очајни сте...

Демек Реал го пушти натпреварот на Милан таа утакмица, очајни сте...

Да, многу паметно одиграно. Реал кој е три класи над Милан според формата, губи и тоа со пресврт на домашен терен... и за играчите во кладилница испаѓа : Милан го победува Реал сред Мадрид, со Цирих и со Марсеј ке следи потоп. Е на крај Милан ги губи бодовите со нив, а ги зима од Реал. Ова го имам размислувано уште одамна и многу логички ми е. Прво смешниот гол на Дида што му ја даде на Раул, после голот Касиљас од 30 метра што го прими и излетувањето на 20тина метра од голот Пато да го застане. Смешно ми делува, не викам дека ова е вистинито али со ова сите се среќни и задоволни а народот губи пари.

Да, многу паметно одиграно. Реал кој е три класи над Милан според формата, губи и тоа со пресврт на домашен терен... и за играчите во кладилница испаѓа : Милан го победува Реал сред Мадрид, со Цирих и со Марсеј ке следи потоп. Е на крај Милан ги губи бодовите со нив, а ги зима од Реал. Ова го имам размислувано уште одамна и многу логички ми е. Прво смешниот гол на Дида што му ја даде на Раул, после голот Касиљас од 30 метра што го прими и излетувањето на 20тина метра од голот Пато да го застане. Смешно ми делува, не викам дека ова е вистинито али со ова сите се среќни и задоволни а народот губи пари.

Како можете вака смешни работи да пишувате :kesa: Да беа сите вака стручни Реал за казна ќе играеше 3-та лига, пред да се напише нешто треба да се размисле ако се тера по некоја логига има стручни лица да испитат ако нешто било сомнително, мислите така се месте натпревар едноставно поготово тоа Реал да го направе и плус во ЛШ?????:nesvest::uvo::kesa:

Едит:
Реал кој е три класи над Милан според формата, губи и тоа со пресврт на домашен терен... и за играчите во кладилница испаѓа : Милан го победува Реал сред Мадрид
Барселона колку класи е подобра од Казан ... или и таа беше наместена?! .... што е ова сите утакмици местени :toe::kesa:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom