Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Dudek, Adán, Pepe, Marcelo, Garay, Drenthe, Nacho, Tébar, Diarra, Lass, Granero, Gago, Álex, Pedro León, Juanfran, Cristiano Ronaldo, Benzema y Morata.

Овие заминуваат утре за Америка, таму на 31 ќе им се придружат Игуаин, Ди Мариа и Кака, а 2 на август Касиљас, Албиол, Арбелоа, Алонсо, Каналес и ВДВ.

--- надополнето ---

Еве го и Роналдо на тренинг. :)

Ejjj Хрико ме разочара сеа:( каде е Рамос бре??? Албиол и Арбеола си ги стаил, а фацава не!!!:nenene:

Ejjj Хрико ме разочара сеа:( каде е Рамос бре??? Албиол и Арбеола си ги стаил на фацава не!!!:nenene:

Сум забораил јебига, се дешава тоа. :)

--- надополнето ---

Satellite

Satellite

http://www.realmadrid.com/cs/Satell...oticia/Noticia/Rumbo_a_Estados_Unidos.htm?w=2

Раул нема да смее да игра против Реал

raul-gonzalez.jpg

Накратко:Шпанската ѕвезда Раул нема да може да игра со тимот на Шалке во евентуален судир со поранешниот негов клуб, Реал Мадрид во Лигата на Шампионите, пишува германскиот таблоид „Билд“.
Тој детал бил специјално регулиран во договорот со Шалке по барање на „кралскиот клуб“.

Раул нема да смее да игра против Реал

raul-gonzalez.jpg

Накратко:Шпанската ѕвезда Раул нема да може да игра со тимот на Шалке во евентуален судир со поранешниот негов клуб, Реал Мадрид во Лигата на Шампионите, пишува германскиот таблоид „Билд“.
Тој детал бил специјално регулиран во договорот со Шалке по барање на „кралскиот клуб“.
веднаш демант на спортденес како и секогаш самиот Раул изјавил:
“Ќе биде специјално да се игра против Реал Мадрид. Немам никакви клаузули кои би ме спречиле да играм против Реал Мадрид. Се надевам дека ќе може да се случи тоа.”
Raul-460-Schalke-pre.jpg

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom