Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
не разбрав ништо од ова но прочитав негде дека ова турчинов сакал повеќе во барса

И двајцата биле многу блиску до Реал, т.е спремни да потпишат. :/

p.s очекувам пост на bobipp во фан-клуб Манчестер дека Реал ги купува сите играчи за кој претходно се заинтересирал Манчестер.

Dudek, Adán, Pepe, Marcelo, Garay, Drenthe, Nacho, Tébar, Diarra, Lass, Granero, Gago, Álex, Pedro León, Juanfran, Cristiano Ronaldo, Benzema y Morata.

Овие заминуваат утре за Америка, таму на 31 ќе им се придружат Игуаин, Ди Мариа и Кака, а 2 на август Касиљас, Албиол, Арбелоа, Алонсо, Каналес и ВДВ.

--- надополнето ---

Еве го и Роналдо на тренинг. :)

Ќе ме нема 7 дена на форумов заминувам на одмор не бев многу активен поќе читам.Се надевам на добри вести ко ќе се вратам. :)

p.s очекувам пост на bobipp во фан-клуб Манчестер дека Реал ги купува сите играчи за кој претходно се заинтересирал Манчестер.

Демек сите фудбалери му ги зедовте...:pos:

@Manga

Кој е овај Alex? Од Кастиља некој?

Да.

portadag_280710.jpg

Постигнат е договор за Кедира, фали само уште двата тима да ја договорат цената на трансферот.

g2807.jpg

Реал Мадрид на чекор до Озил оваа сезона... или можеби следната.

Мурињо ќе направи специјален тренинг за рехабилитацијата на Кака, физички и ментално.

Тоа го пишува на насловната на Марка, најверојатно еден дел од тренингот ќе тренира сам, со посебна програма на работа, а со тоа би се подобрил физички и психички. Мурињо ако не успее да го врати Кака во форма, никој нема да успее.

--- надополнето ---

Презентација денеска во 14:30.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom