Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

Чоста ^

Good looking boy
Член од
23 август 2009
Мислења
1.999
Поени од реакции
48
Затоа и не порачувам сеа, може кога сакам да ми пратат дрес од Америка, али ќе чекам кога ќе почне сезоната, да ги видам официјалните бројки кој ќе ги носат наредна сезона, па тогаш ќе порачам еден од Алонсо. :)
Jaс мислам само ради тоа ќе ги сменат броевите,овие Перезовци и Валдновци си еб*але мајката за пари праење ххххх:):):)

Член од
9 декември 2008
Мислења
656
Поени од реакции
37
Јас го мислам истото за него!!! Ќе си замине во Америка или Катар, а можно и во некој Европски клуб, како Де Азис во Милан што си отиде. Роналдо е таков фудбалер што несака да игра само во еден тим. Он нема тим што го сака од срце и сака да игра за него цел живот, он ти е тип на играч кој сака цел живот да се докажува на секаде и да е главен. :pipi:
Нека игра вака до 33 години во Реал после нека иде. Ако толку сака :) :toe:

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.607
Поени од реакции
14.447
Каналес им беше од вториот тим...и затоа носеше 27! :)
Знам дека им е од вториот тим, ама последнава сезона беше регистриран како играч во првиот тим, и тренираше со првиот тим. Затоа ми е чудно. :)

Член од
9 декември 2008
Мислења
656
Поени од реакции
37
Затоа и не порачувам сеа, може кога сакам да ми пратат дрес од Америка, али ќе чекам кога ќе почне сезоната, да ги видам официјалните бројки кој ќе ги носат наредна сезона, па тогаш ќе порачам еден од Алонсо. :)
Ај да порачаме заедно од официјална продавница на Реал? Си ЗА?

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.607
Поени од реакции
14.447

http://www.bwfc.co.uk/page/General/0,,1004~2103133,00.html

Нека му е со среќа, се зборуваше дека е голем талент и одличен лев бек во Кастиља, штета што нема бај-беј клаузула.

--- надополнето ---

Ај да порачаме заедно од официјална продавница на Реал? Си ЗА?
Не не, сестра ми е во Америка, она од таму ќе ми донесе.. :)

Член од
9 декември 2008
Мислења
656
Поени од реакции
37

Нека му е со среќа, се зборуваше дека е голем талент и одличен лев бек во Кастиља, штета што нема бај-беј клаузула.

--- надополнето ---

Хаха и брат ми е во Амарика ама незнам колку би можел да е оргинал. Зборам за оргинал како од официјална... таков сакам. Не некој како од Фан Шоп ке ми кажува имаш оргинал за 1200 полу оргинал за 800 :)

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493

Чоста ^

Good looking boy
Член од
23 август 2009
Мислења
1.999
Поени од реакции
48

--- надополнето ---

Абе јас имам стрико италија,зивејт на 10 минути од продавницата од Адидас.........И нејкит да ми купит,з'ш не признавам дека Интер се појаки од Реал(а тој Интераш е):nerv::nerv::nerv::nerv:

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.607
Поени од реакции
14.447
за него пишуваше дека во договорот стоело дека реал може да го купи по иста цена во иднина??
Тоа за во Бенфика демек ако направеше трансфер, сега за во Болтон нема ништо такво. Се надевам дека има нешто склучено и со Болтон.

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Абе јас имам стрико италија,зивејт на 10 минути од продавницата од Адидас.........И нејкит да ми купит,з'ш не признавам дека Интер се појаки од Реал(а тој Интераш е):nerv::nerv::nerv::nerv:
Па во право е...и на мене некој да ми бара дрес да му земам, а нејќе да признае дека Реал Мадрид се Кралските Ѕверки и најдобри засекогаш, никој ништо не им може, ќе му кажам каде бе дечко...:tv:

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
абе од колку саат игра шпанија до 19 год. ама по наше време:D?

Чоста ^

Good looking boy
Член од
23 август 2009
Мислења
1.999
Поени од реакции
48
Па во право е...и на мене некој да ми бара дрес да му земам, а нејќе да признае дека Реал Мадрид се Кралските Ѕверки и најдобри засекогаш, никој ништо не им може, ќе му кажам каде бе дечко...:tv:
Е фала ти многу....:)

Член од
9 декември 2008
Мислења
656
Поени од реакции
37
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom