Под насловот кажува се мислев на тоа дека Раул и само раул сакаше да оди.....нема се млади се,а за изјавата на Раул тоа најдобро се виде минатата сезона за жал
Под насловот кажува се мислев на тоа дека Раул и само раул сакаше да оди.....нема се млади се,а за изјавата на Раул тоа најдобро се виде минатата сезона за жал
факт е дека тој неможеше да се носи со помладитеПод насловот кажува се мислев на тоа дека Раул и само раул сакаше да оди.....
Се гледа дека Раул е права легенда,не размислува само за себе туку и за другите играчи.....http://www.24sata.hr/sport/raul-tesko-je-pratiti-ritam-mladih-vrijeme-je-da-odem/183891/ Насловот кажува се...!
Иначе дали со заминувањето на Гути и Раул........Во ашиот тим(освен Дудек)...нема ииграч над 30 години?
Да не го тупам сеа јас многу... милион зборови се малку да се опише големината на Раул, тагата е огромна. Во секој поглед е најголемиот, човек кој е синоним за Реал Мадрид, легенда, икона.... успеа да постигне се со клубот. Со ова завршува една ера во Мадрид, ерата на Raul Gonzalez Blanco!I remember La Romareda 94', I remember him with the "17" , I remember his first goal, one touch top corner against the club he started with, our city rivals - Atletico Madrid -that he absolutely terrorized over the years.I remember Michael Laudrup's lob pass to him that he scored beautifully. I remember his first touch , you know what I'm talking about, the one where he magnetizes the ball in the air onto his glorious left leg, I remember a backheel to Zidane that was a pure beauty,I remember his unforgettable lobs, I remember Raul controlling a 40 meter bullet by Roberto Carlos with his heel Vs Sevilla, I remember Raul pressing the mute button in the Camp Nou, I remember his bad times, but you know what I'll never forget ? Raul running around the field, knowing his slow legs will probably not disrupt the opponent's offense, but fighting .. fighting and fighting. It worked well for him.
Што добива Перез со бркањето на Раул и Гути ?
Да ти е**м све женско по список старец еден:nerv::nerv::nerv::nerv:
Ти се направи меракот сеа??Го избрка и Раул/??Сеа кој е следен??Касиљас????:violent1::violent1::angry3::sakas_ust:sakas_ust
Да беше Пелегрини или некој друг тренер, уште одма ќе речев дека ова е одлука на Перез. Ама сега тренер е Мурињо, тренер кој би се нафатил да тренира во тим каде што ќе има одврзани раце за трансферите, а не да му командуваат "од горе". Е сеа колку и да сакаш да го укривуваш Перез, едноставно не можеш. Ако тоа е одлука на Перез, Мурињо ќе пресечел, и ќе речел тие ми се потребни во тимот, и нема да си заминат. Ама очигледна е онаа варијанта дека Мурињо рекол, тие веќе не ми се потребни во тимот, потребни ми се млади надежи, и Перез сака-нејќе мора да ја почитува таа одлука.Абе види и за Јеро викаа така дека не сакал да седи на клупа па затоа заминал.Ама после две години од заминувањето тој за едно списание изјавува дека главен виновник што заминал од Реал е токму Перез:nerv: и дека човекот сакал тој да остане запаметен во Реал а не легендите(фудбалерите) :nesum:
Е сеа за Раул и Гути тие јес да се легенди ама од денеска не се легенди како еден Тоти:buum:,како Гигс,Дел Пиеро,Малдини,Барези и незнам кој други кој цела кариера ја имаат поминато во еден клуб.