Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
И нивните мајки, сестри и жени кои повторно ќе ги пцуеме...

Е добро де, па и Кол и Маикон ако згрешат ќе им пцуеме мајки, сестри, ќерки и све живо и диво?! а МОЖДА и не зошто они се најдобрите на своите позиции "поготово" Кол...:tv:

Толку се разбираш очигледно...штом за тебе Ди Мариа е најдобриот играч,пиши пропало.

Кога Реал може да даде 40 милиони за Бензема,60 за Кака,90 за Роналдо,зошто да не даде над 35 за Ешли Кол.
Заедно со Евра,најдобриот лев бек на светот.

Толку се разбираш очигледно...штом за тебе Ди Мариа е најдобриот играч,пиши пропало.

Кога Реал може да даде 40 милиони за Бензема,60 за Кака,90 за Роналдо,зошто да не даде над 35 за Ешли Кол.

Не е најдобар од ниедна гледна точка Ди Мариа на својата позиција, ама јас сакам да добие шанса пред сите тие "фраери"...Исто како секој што си сака некој друг играч, ете сите го сакаа Силва али на крај мене ми се исполни желбата, сваќаш?!:smir: И да Ешли Кол, најдобар заедно со Евра, али после него...:nesum:

GOODBYE LEGEND!
raul_172388.jpg

http://www.realmadridzone.com/raul-schalke-transfer-move-set-official-monday/2148

Ашли Кол треба да дојде(марсело аут ма коолку добар да бил напред во одбрана е како дрво), карвало треба да дојде со Пепе ке бидат опасен тандем по португалска врска ..Е сега што кедира ке дојде еден од Лас ,Диара и Гаго ке си оде, а може и двајца..Диара и уште еден..Мурињо изгледа дека има во шема да играе со двајца задни везњаци..

Од вакви стручњаци не ми се влегува тука.
Овој требало да дојде тој требало да си оди ццццц. Страшна работа.

Трансфер период е, и секој си има различни мислења. Сеа некои претеруваат, али јебига :)

Кулирај брат...ако влезеш во другите фан клубови ќе видиш дека е исто вака. Прават муабет за тие што се поврзуваат со тимот, ако би дошле, мора некој да си отиде, неможе да се игра со 40 играчи...:tv:

За Кешли Кол 20м макс. Плус Шерил да му го испуши на Флор :)

Е да бе на него, ние тука за џабе ли се замараме??? на нас ќе треба да ни ја испрати и после два дена ќе му ја носиме на Кол целата разбушавена и изместена:tv:

Абе Давор види сеа вака Реал може даде толку пари за нив ама никој од нив немал 30 или 31година колку што има Кол.
Кол не е прва ѕвезда во Челзи како што беа Кака во Милан или Роналдо во Ман.утд плус и дефанзивец е:toe:Така да што барате многу барате и некако како со сила да сакате да го продадете.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom