Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Да, Лам го забораив али не ми се веруе и он дека ке си отиде од Баерн.
Ван Дер Вил, како сака нека игра... неможе неискусен бек да имаме во тимот, а се надевам и тоа е планот на управата. Ако го стават Ван Девил десен бек нека игра и Марсело лев бек. Али не за џабе го бараат Кол и компанија за тоа место. Холанѓанецов нема да биде донесен сигурно.

Ван дер Вил ке иде во Баерн тоа веќе е сигурно мислам. А јас да кажам за одбранава мислам дека најубаво ке биде со Маикон десно Рамос централен. Бидејќи тешко е да се земе централен. Видич е во неверојатен пад на формата... Киелини... чисто сумњам дека Јуве би се откажал од еден таков КОЊ според мене :) Стварно имаше одлична сезона иако не се одигра НИШТО на светско ама како и да е... јас би сакал Маикон ама како што гледам нема да ја биде работава...:toe:

--- надополнето ---

Еј едно прашање. Дали некој има нарачано дрес од официјална продавница во Мадрид? Со достава и све тоа.. Јас планирам сега да купам ама незнам плаќањето ми е многу страв знам дека иде преку картичка ама незнам каква. И какви се шансите на пример да не стигне дресот. Тоа ми е најмногу страв. Немам толку пари за фрлање за џабе. Ај ве молам за малце помош.

а дајте предлог за состав на следната сезона

1.Икер
2.Рамос
3.Пепе
4.Гарај(го ставив оти ми е интересен.... иначе кој било)
5.А.Кол
6.Ч.Алонсо
7.Диара
8.Кака
9.Роналдо
10.Ди Мариа
11.Игуаин

-----------------------Икер----------------------
Рамос--------Пепе----------Гарај(кој Било)--------Кол
-------------------Диара----------------------
-------------------Ч.Алонсо----------------
Кака------------Роналдо-----------Ди Мариа
------------------Хуго----------------------

1.Икер
2.Рамос
3.Пепе
4.Гарај(го ставив оти ми е интересен.... иначе кој било)
5.А.Кол
6.Ч.Алонсо
7.Диара
8.Кака
9.Роналдо
10.Ди Мариа
11.Игуаин

Рамос--------Пепе----------Гарај(кој Било)--------Кол
-------------------Диара----------------------
-------------------Ч.Алонсо----------------
Кака------------Роналдо-----------Ди Мариа
------------------Хуго----------------------

Нели е пензиониран Санчез?

Иначе со доаѓање на Каналес,Марија,Леон и евентуално заминување на Раул и Гути ќе бидеме како Арсенал во просек на годините :)

1. Касиљас
2. Маикон
3. Пепе
4. Рамос
5. Марсело/Кол
6. Лас (ако може)
7. Чаби
8. Марика
9. Кака
10. Роналдо
11. Игуаин

Рамос--------Пепе----------Албиол--------Маикон
----------Ч.Алонсо---------Швајн-------------
------Роналдо----------------------Кака(ДиМариа)
------------Бензема-----Игуаин

мислам дека ке дрма...

не е конечно ама ај да видам што мислисте :pipi:
realmadridb.png

Супер е...:)

--------------casillas---------------
ramos----pepe------vidic-----cole
-------alonso-------gago/svajni----------
-----------kaka/canales-----------------
ronaldo------------------di maria/leon
------------benz/higuain----------------

уште кои 2-3 играчи да ги стаам дајте предлог??

Guti Agrees Terms With Besiktas, Deal To Be Made Official On July 15

realdenayrilanguti005cddb3003ef31eby-e1278966518995.jpg

Real Madrid Target Schweinsteiger Does Not Rule Out Bayern Munich Exit

Real Madrid summer transfer target Bastian Schweinsteiger has not ruled out the possibility of his exit from Bayern Munich and transfer to another club abroad, leaving the door open to a possible move to Real Madrid. Speaking to German newspaper Bild, Schweinsteiger said: “There are a few offers existing, but I have a contract with [...]

38454_419582257163_81221197163_4524446_2896488_n.jpg

Ван дер Вил ке иде во Баерн тоа веќе е сигурно мислам. А јас да кажам за одбранава мислам дека најубаво ке биде со Маикон десно Рамос централен. Бидејќи тешко е да се земе централен. Видич е во неверојатен пад на формата... Киелини... чисто сумњам дека Јуве би се откажал од еден таков КОЊ според мене :) Стварно имаше одлична сезона иако не се одигра НИШТО на светско ама како и да е... јас би сакал Маикон ама како што гледам нема да ја биде работава...:toe:

--- надополнето ---

Еј едно прашање. Дали некој има нарачано дрес од официјална продавница во Мадрид? Со достава и све тоа.. Јас планирам сега да купам ама незнам плаќањето ми е многу страв знам дека иде преку картичка ама незнам каква. И какви се шансите на пример да не стигне дресот. Тоа ми е најмногу страв. Немам толку пари за фрлање за џабе. Ај ве молам за малце помош.

100 % ke stigne dresot ..nemoze a da ne stigne..sepak toa e oficialna strana na real madrid i nema takvi propusti...dresot e 45 evra..ovie denovi transportot e free ...a plus moze i da si naracete dres od prethodnata sezona zaedno so ovoj noviot za samo 60 evra...45 noviot i 15 evra stariot dres...ako go naracuvas samo stariot mora da platis i 10 evra transport...
izvinete za podrskata..nemam istalirano uste..formatiran pc ! :(

уште кои 2-3 играчи да ги стаам дајте предлог??

Guti Agrees Terms With Besiktas, Deal To Be Made Official On July 15

realdenayrilanguti005cddb3003ef31eby-e1278966518995.jpg

Real Madrid Target Schweinsteiger Does Not Rule Out Bayern Munich Exit

Real Madrid summer transfer target Bastian Schweinsteiger has not ruled out the possibility of his exit from Bayern Munich and transfer to another club abroad, leaving the door open to a possible move to Real Madrid. Speaking to German newspaper Bild, Schweinsteiger said: “There are a few offers existing, but I have a contract with [...]

38454_419582257163_81221197163_4524446_2896488_n.jpg

Ете ти милионче од рекламава :):):)

Рамос--------Пепе----------Албиол--------Маикон
----------Ч.Алонсо---------Швајн-------------
------Роналдо----------------------Кака(ДиМариа)
------------Бензема-----Игуаин

мислам дека ке дрма...
а и левиов бек дрма

Pedro León во Real Madrid..... дали ќе остане уште една година, како позајмен, во Getafe или не зависи од Mourinho..... но затоа сигурно е дека Mosquera оди во Getafe, утре ќе биде презентиран како нивни играч.....

Преземено од фејсбук групата Колку фанови има Реал Мадрид во Македонија.

Дедо Перез ако го читаш форумов и мислењево те молам земи го турч... ова германецов

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom