- Член од
- 9 декември 2008
- Мислења
- 656
- Поени од реакции
- 37
Ван дер Вил ке иде во Баерн тоа веќе е сигурно мислам. А јас да кажам за одбранава мислам дека најубаво ке биде со Маикон десно Рамос централен. Бидејќи тешко е да се земе централен. Видич е во неверојатен пад на формата... Киелини... чисто сумњам дека Јуве би се откажал од еден таков КОЊ според мене Стварно имаше одлична сезона иако не се одигра НИШТО на светско ама како и да е... јас би сакал Маикон ама како што гледам нема да ја биде работава...Да, Лам го забораив али не ми се веруе и он дека ке си отиде од Баерн.
Ван Дер Вил, како сака нека игра... неможе неискусен бек да имаме во тимот, а се надевам и тоа е планот на управата. Ако го стават Ван Девил десен бек нека игра и Марсело лев бек. Али не за џабе го бараат Кол и компанија за тоа место. Холанѓанецов нема да биде донесен сигурно.
--- надополнето ---
Еј едно прашање. Дали некој има нарачано дрес од официјална продавница во Мадрид? Со достава и све тоа.. Јас планирам сега да купам ама незнам плаќањето ми е многу страв знам дека иде преку картичка ама незнам каква. И какви се шансите на пример да не стигне дресот. Тоа ми е најмногу страв. Немам толку пари за фрлање за џабе. Ај ве молам за малце помош.