- Член од
- 4 јули 2009
- Мислења
- 4.795
- Поени од реакции
- 3.493
немој те молам,кажи ми што мислиш за сликана погоре?Кој се откажал бе ќе го донесат иначе ќе ги скичмам
немој те молам,кажи ми што мислиш за сликана погоре?Кој се откажал бе ќе го донесат иначе ќе ги скичмам
Ај, ај, ај умрела циганката шо те фалела па сеа ние да те фалиме??? хахаха (шала) фина е мајке минемој те молам,кажи ми што мислиш за сликана погоре?
ако ако :kesa: фала фала :kesa:Ај, ај, ај умрела циганката шо те фалела па сеа ние да те фалиме??? хахаха (шала) фина е мајке ми
За да грее клупа Kaко и да е, он да дојде во секој случај нема да грее клупа, а Рамос уште помалкуНезнам што сте запнале со Маикон кога го имаме златен Рамос во екипата, на светсково уште еднаш ја потврди неговата одлична форма.
Рамос и како централен пак ќе прави крш и ќе има слобода да оди напред.А со Маикон добиваме на јачина и напред и назад.Не мислиме со Албиол пак да играме.Незнам што сте запнале со Маикон кога го имаме златен Рамос во екипата, на светсково уште еднаш ја потврди неговата одлична форма.
важи
Vicko The Maced напрај место за Швајни на сликата.
Секако дека сакамда не сакате рамос стопер да игра,нз за кој ... ви е маикон
Секако дека сакам...а и Мурињо сака::smir:да не сакате рамос стопер да игра,нз за кој ... ви е маикон
хе, хе вери фани, еден или ќе грее клупа или Рамос на местото на Албиол. И ако е дотолку работата наместо да се земе друг играч на тоа место, се праќа еден од најдобрите бекови кој е во врвна форма, логика никакваЗа да грее клупа Kaко и да е, он да дојде во секој случај нема да грее клупа, а Р4амос уште помалку
Секако дека сакам,а и Мурињо сака:smir:да не сакате рамос стопер да игра,нз за кој ... ви е маикон