Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Остајте го човекот веќе не гледате цело време не замара и ни кажува приказни.Ќе ми кажел некој јас не сум бил фан а тој бил.:tapp:А за Робен е во право и не само за него.Многу лесно ги даваме играчиве за разлика од други клубови кои си ги ценат нивните.

Член од
9 декември 2008
Мислења
656
Поени од реакции
37
Прво можеби и не си најстар навивач на Реал овде, плус некој можеби на поголем начин ја изразил љубовта кон РЕАЛ МАДРИД. На пример друже и јас навивам за Реал Мадрид 15 години (И САМО ЗА РЕАЛ МАДРИД, А НЕ И ЗА УШТЕ НЕКОЛКУ ТИМОВИ), Плус, Јас друже имам удел во купувањето на Кики или Кака бидејќи сум платил 65 евра за љубовта кон клубот, јас сум MADRIDISTA и неможеш да кажеш дека си најголем навивач на Реал исто како што неможам и јас да кажам дека сум најголен фан, бидејќи секој на свој начин е навивач или подржувач на клубот. Но, тоа и не е толку битно, битно е тоа што ти го величиш некој Робен (кој нема благе везе), а критикуваш Перез и компанија што трошеле пари и купувале ѕвезди, затоа јас имам две ПРАШАЊА за тебе и ќе те молам да ми одговориш на нив.

Прво:
Колку пари се потрошени за купувањето на Робен и во каква состојба дојде тој?

Второ:
Што постигна Робен во Реал за две сезони и колку бодови имаше Реал и колку голови постигна Робен (поточно колку натпревари изигра)?
Голем респект за ова што е напишано. Посебно болдираното. Никој тука неможе да каже дека е најголем фан на Реал кога секој го сака на различен начин. А во врска со Батистута.... ти си решил да ги умреш и Бенз и Марија... Робен робен робен робен робан... Робен го продадоа бидејќи неможе 2 утакмици игра 10 е повреден. Од таков играч неможеш да чекаш многу. И да сега му се погоди во Баерн и готово најдобар играч? Најдобар играч е ова - Роналдо. Доаѓа од Манчестер дава 33 гола со 11 нови соиграчи со кој прв пат стапнува на терен. Е тоа е играч. Роналдо дојде како најдобар и се уште е најдобар. Толку имам да ти кажам.

Чоста ^

Good looking boy
Член од
23 август 2009
Мислења
1.999
Поени од реакции
48
Да...но сепак кое е мерило за најстар фан!Можеш да почнеш да фо фледаш Реал пред 15 години....и пак да имаш гледано само 50 утакмици......МОжеш утакмица да немаш пропуштено...а да не знаеш 5 души да наброиш....Можеш да ја научиш цела историја напамет од Википедија за 2 часа.....А да гледаш фудбал 2 недели.......Нема мерило , тоа е јасно.Јасно е дека тука се сите фанови на Реал МАдрид(освен ретки случаи кои навиваат за играчи).....идека треба да се подржува секој потег на управата,под тоа мислам секое купѕвање или одпуштање на играч.после ова вчера видов дека Робен не ее играч за големи утакмициц.....па и не заслужува да го носи дресот на Реал Мадрид....КРАЈ!:smir:

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
^ Икер ќе продолжи вака да брани затоа што игра со срце ама многу зависи тие пред него колку ќе му помогнат.

Голијат&

...зависи...
Член од
10 мај 2010
Мислења
271
Поени од реакции
9
veruvam deka iker nema da brani vaka vo spanskoto prvenstvo :)
Да бе, а нема да ни кажеш на нас навивачите на Шпанија дека победила заради тоа што имала повеќе играчи на барселона ? ае мрш.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Да бе, а нема да ни кажеш на нас навивачите на Шпанија дека победила заради тоа што имала повеќе играчи на барселона ? ае мрш.
Биди покултурен и покажи му дека не си како него.Да не може човек да влезе тука.

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
не е конечно ама ај да видам што мислисте :pipi:

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Еве ме. Се утепав од читање, и таман мислев се разви добра дискусија, и оп ете го Робен на сцена и тема и се разочарав.

Неколку прашања зашо не бев баш во најдобар тек и некој ако може да ми одговори.

Што бидна со Маикон?
Презентацијата на Марија?
Педро Леон ?
Кол и Коларов?
и овие поновиве шпекулации, Швајнштајгер, Кедира, Видич.
Па и заминувањето на Гути... ништо не видов во врска со тоа. Фала :)

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
Еве ме. Се утепав од читање, и таман мислев се разви добра дискусија, и оп ете го Робен на сцена и тема и се разочарав.

Неколку прашања зашо не бев баш во најдобар тек и некој ако може да ми одговори.

Што бидна со Маикон?
Педро Леон ?
Кол и Коларов?
Од маикон се откажавме
Презентацијата е одложена за Август
Мурињо ќе одлучува за Педро Леон
За Кол и Коларов ништо не се знае

moni <3 real

ти никад нема да влезеш.
Член од
27 јуни 2009
Мислења
1.466
Поени од реакции
667

Што бидна со Маикон?
Педро Леон ?
Кол и Коларов?
Еве сине ја како добра и грижлива мајка хахахаха ќе ти кажам:) ништо не се деси посебно. За Маикон не е ништо спешл кажано и прецизирано, презентацијата на Марија беше откажана, за Педро Леон, Швајни и Коларов исто, тоа па тоа....се на се тапа:) битно ти убаво си помина хахаха:)

moni <3 real

ти никад нема да влезеш.
Член од
27 јуни 2009
Мислења
1.466
Поени од реакции
667
Од маикон се откажавме
Презентацијата е одложена за Август
Мурињо ќе одлучува за Педро Леон
За Кол и Коларов ништо не се знае