Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
5 април 2009
Мислења
874
Поени од реакции
75
Игуаин-Роналдо е најдобар напаѓач
http://www.realmadrid-club.bloger.hr/post/higuain-ronaldo-je-najbolji-napadac/3419479.aspx
Кака' се уште најпопуларен во Мадрид
http://www.realmadrid-club.bloger.hr/post/kaka-i-dalje-najpopularniji/3419461.aspx
Тотенхем го сака Гаго
http://www.realmadrid-club.bloger.hr/post/gaga-zeli-i-tottenham/3419466.aspx
Oд Шалке потврдуваат-Да,заинтересирани сме за Раул..(ова станува лошо)..
http://www.realmadrid-club.bloger.hr/post/magath-da-zelimo-raula/3419475.aspx

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.617
Поени од реакции
14.490
^ Еј еј, немој само со тој блог, изјавата на Игуаин и веста за Гаго им е измислена, ни еден друг странски медиум не ги пренесува тие вести, очигледно е дека им се измислени колку само да пополнуват место на блогот. А и мислам дека тоа за Кака им е измислено, нигде на Марка не ја сретнав таа анкета. Само она за Раул им е точно, Магат изјави дека силно го посакува Раул, и дека сеуште нема одлучено за неговата иднина, т.е ќе почека до крајот на Јули.

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Чисто информативно,Роналдо станал татко..:))и како што ми стои,не било планирано.
“It is with great joy and emotion that I inform I have recently become a father to a bay boy." "As agreed with the baby’s mother, who prefers to have her identity kept confidential, my son will be under my exclusive guardianship.”:tv:

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.059
Поени од реакции
74.687
Од скоро сигурни извори, Раул веќе е договорен со Шалке. Феликс Магат решил да го доведе и успеал. Договорот е за две сезони и ќе зема 4 милиони евра по сезона :)
И 90% е сигурно дека Педро Леон од гетафе се сели на Бернабеу :wink:

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.617
Поени од реакции
14.490
Од скоро сигурни извори, Раул веќе е договорен со Шалке. Феликс Магат решил да го доведе и успеал. Договорот е за две сезони и ќе зема 4 милиони евра по сезона :)
И 90% е сигурно дека Педро Леон од гетафе се сели на Бернабеу :wink:
Еве ја денешната изјава на Магат.

"Estamos interesados en Raúl y ya hemos hablado con su representante". "Estamos esperando su respuesta definitiva, aún no se ha decidido. El jugador tiene otras ofertas, por ejemplo de Inglaterra. La decisión puede tardar incluso hasta final de mes, pero vamos a luchar por conseguir que juegue con nosotros"

- Заинтересирани сме за Раул и зборувавме со неговиот агент. Раул сеуште нема решено за својата иднина. Играчот има и други понуди, на пример од Англија. Одлуката може да потрае до крајот на месецот, но ние ќе направиме се за тој да игра во нашиот тим нареднатата сезона.

Де дај линкови да видам кои се тие скоро сигурни извори ? :))

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.059
Поени од реакции
74.687
Еве ја денешната изјава на Магат.

"Estamos interesados en Raúl y ya hemos hablado con su representante". "Estamos esperando su respuesta definitiva, aún no se ha decidido. El jugador tiene otras ofertas, por ejemplo de Inglaterra. La decisión puede tardar incluso hasta final de mes, pero vamos a luchar por conseguir que juegue con nosotros"

- Заинтересирани сме за Раул и зборувавме со неговиот агент. Раул сеуште нема решено за својата иднина. Играчот има и други понуди, на пример од Англија. Одлуката може да потрае до крајот на месецот, но ние ќе направиме се за тој да игра во нашиот тим нареднатата сезона.

Де дај линкови да видам кои се тие скоро сигурни извори ? :))
Нема линкови :) Од муабет со еден од челновите на форумот на Депортиво. Тој истиот што ги имаше направено листите со трансферите што ги ставив во тамата за прмиера :) Тогаш ги погоди трансферите на Силва, Туре и Ди Мариа иако не беа сеуште обелоденети. Незнам како му успева али секогаш информира предвреме и во 90% од случаите излегувало како точно :) Имаат некое здружение врска немам што преставува pena members и блиски се меѓу себе, и валјда тераат некоја добра комуникација со другите вакви здруженија на останатите клубови, па на време доаѓаат до добри информации :)
Знам дњека вака нема да ти изгледа за релевантен избор, ама мене ми е прилично сигурен барем досега :)

Член од
5 април 2009
Мислења
874
Поени од реакции
75
^ Еј еј, немој само со тој блог, изјавата на Игуаин и веста за Гаго им е измислена, ни еден друг странски медиум не ги пренесува тие вести, очигледно е дека им се измислени колку само да пополнуват место на блогот. А и мислам дека тоа за Кака им е измислено, нигде на Марка не ја сретнав таа анкета. Само она за Раул им е точно, Магат изјави дека силно го посакува Раул, и дека сеуште нема одлучено за неговата иднина, т.е ќе почека до крајот на Јули.
Не знаев...Мислев даваат точно податоци.....
И..не знам дали кажав но да му е живо и здраво на Кики синчето....:)Да порасне и да стане така добар фудбалер како татко мму...

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
Mario Balotelli’s Agent Believes Real Madrid Should Offer Inter Milan 70 Million Euros For His Client

Despite the sour relationship Jose Mourinho and Mario Balotelli shared at Inter Milan, the Italian striker’s agent has not ruled out any move for his client to Real Madrid. Speaking to Corriere Dello Sport, Balotelli’s agent Mino Raiola said: “Who knows ? It could happen this transfer market. Mourinho might ask Perez for Mario, who [...]:pos2::pos2:
Chelsea Ready To Make Mega Money Offer For Kaka

Chelsea are working to sign some world class talent this summer, and it looks like they have set their eyes on one of Real Madrid’s men. The People report that Chelsea coach Carlo Ancelotti is ready to offer the Spanish giants around a lucrative 60 million euros for the Brazilian playmaker. The People go on [...]

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
^Ма каков Балотели....за него 70М не се лупаат.....иначе Челзи можи да сонува за Кака......

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Да е точно дека го бараат и нудат коолку што го купивме од Милан одма мора да се шитка.Допрва со хронична болест,во слаба форма на 29 г ништо од него.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom