Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
По промашувањата на меси топката се одбиваше до Игуаин и овој поентираше така?

Само еден гол беше постигнат така!!

А за другите голови ако не си видел гледај ја репризата :)

Само еден гол беше постигнат така!!

А за другите голови ако не си видел гледај ја репризата :)

Иначе Реал Мадрид тема е...пиши ако имаш нешто информација кој ќе дојде во Реал :)

Иначе Реал Мадрид тема е...пиши ако имаш нешто информација кој ќе дојде во Реал :)

Информација немам туку само шпекулација дека Адријана Лима потпишува за Реал!

^^

normal_Lima-Fans_COM_Adriana_attends_Real_Madrid_game_04_01_2010_UHQ_8.jpg

:back:

^ Значи од сигурни извори ми било :)

Ај ве молам не се бламирајте..месси е убедливо најдобриот поединец во составот на аргентина каде може да реши натпревар со потег и нормално е цела игра да се базира на него..што очекуваш кој да да превземи одговорност ако не месси..размислувајте малце а не дека игра за барселона и да измислувате глупости..да не очекуваш ди мариа да биди лидер на тимот и да превзема одговорност!??
Друже, лошо си ме сфатил, не дека играат во составот туку во игра со тоа што сите топки идат по десната страна, а Ди Мариа на левата сам никој не му ја дава топката не се работи за одговорност и решавање на натпревар

Интересна сторија
http://g.sports.yahoo.com/soccer/world-cup/blog/dirty-tackle/post/English-spark-controversy-over-Casillas-repor?urn=sow,249228

Најдобриот тим на првото коло
jedenastka.jpg

Треба памет и да се знае каде да се застане. Да беше просто и едноставно и некој од Бразилциве или Шпанциве(големи фаворити) ке даваа голови како нашиот Игуаин. Има потенцијал во него.

Треба памет и да се знае каде да се застане. Да беше просто и едноставно и некој од Бразилциве или Шпанциве(големи фаворити) ке даваа голови како нашиот Игуаин. Има потенцијал во него.

Еден мој другар, фан на барса, ме убедуваше дека головите биле џвакани*.пфф. Е да, и Виља некни додаде една таква, арно ама немаше кој да ја потурне во голот. Само видете од каде трчаше Пипита за да го постигне третиот гол, па прекрасно се позиционираше за да го матира голманот. Како што тргнал, мислам дека ќе биде најдобар стрелец на СП :)
*под “џвакани“ се мисли на веќе направени голови, хахаха :)

Не бе, кога е во прашање Игуаин, и воопшто напаѓачите на Реал, местени им биле, на празен гол, и баба од таму ќе дадела.. А кога на пример Руни и Виља ќе постигнуваат такви голови, ѕверови, најдобри напаѓачи, и уште какви ли не епитети нема да прочиташ...

Најдобриот тим на првото коло
jedenastka.jpg

Според мене во овој тим треба да биде и Чаби Алонсо иако изгубија Шпанија. Имаше најдобра оцена кај шпанците и најмногу претрчано.

Не бе, кога е во прашање Игуаин, и воопшто напаѓачите на Реал, местени им биле, на празен гол, и баба од таму ќе дадела.. А кога на пример Руни и Виља ќе постигнуваат такви голови, ѕверови, најдобри напаѓачи, и уште какви ли не епитети нема да прочиташ...
Жалосно е што Руни и Виља не ни постигнуваат голови, макар било какви да се. Различен тип на играчи се, но нека запамтат они кој критикуваат, на напаѓачот задача е да даде гол - и толку. Мене помило ми е кога ке го видам дека Игуаин ке ја чепне топката и гол ке даде, одколку кога ке го видам Руни како се бори се бори да стигне до голманот, и на крај ке го утне голот.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom