Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ова што го игра Марија го можам и јас.....криенка на теренот.... :)

--- надополнето ---

Хух фала богу шо би рекол Кака....да не го покажаа последниве десетина секунди немаше да знам како изгледа овој Марија:)

Ди Мариа не се виде, се надевам Мурињо го гледа натпреваров. :)

Него видете Таиво бе, кој играч се обиде да мине покрај него, секој беше сопрен, за 15 милиони ќе добиеме класа лев бек, каков Коларов..

Aма е брз,пробивен растур прави,само штета што не фаќа топка да го покаже сето тоа.Седи бе жити Господ кај се земал овај мајмун.:tapp:

Пипита се изнапромаши у пм :)

А Маријана па...изгледа мислеше игра против Пењарол :)

Aма е брз,пробивен растур прави,само штета што не фаќа топка да го покаже сето тоа.Седи бе жити Господ кај се земал овај мајмун.:tapp:

:pos2:

--- надополнето ---

Ова што го игра Марија го можам и јас.....криенка на теренот.... :)

--- надополнето ---

Хух фала богу шо би рекол Кака....да не го покажаа последниве десетина секунди немаше да знам како изгледа овој Марија:)

Тебе ми е најмерак да те читам Даре:pos2:

Нека се чува,нека се чува ќе заигра некогаш па ако сака 10 пати во ден нека се моли на Господ.

Kolku ste samo naproni ej, masta mu ja izvadivte, pa covekot nemoze da trca, pocna da icka od tolku sto go zborite.
Oladete malku tapa igra na Argentina gol od korner i posle nisto, Pipita se posra na 2 sansi pa tolku ne go zborite.

Флор му јавил на Марадона сега на полувреме да им каже на играчите да го форсираат Марија...да му додаваат....
Иначе мене ми излгеда физички ептен слаб....или пак овие нигериве се премногу јаки...го убија од мавање кога и да се обиде да направи нешто. Излгеда пробивноста му служи само да се стрча до пресоблекувалната и да лелека таму :)

Се согласувам со Христијан дека Таиво е боље опција од Коларов. Ех да имаше Ајнце бај-бек опција....ехххх

Бољи Мартинс него Марика.

Него вчера многу добар впечаток ми остави Диаби од Аресенал. Типот е звер, да го земеме него мислам дека средниот ред за цело ниво погоре ке биде.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom