Каков е интернетот на Телекабел, Теленет...

• Креатор на темата Креатор на темата Net_Boy
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Што ќе им се јавам, ќе ме влечат пола сат по телефон и ќе ме лажат ко дете и ќе ми кажуваат свашта :tapp:

Еве имам и приметено дека негде до 18.00. сат од прилика пак е океј до негде нетот, а помине толку сат за ништо не го бива, основни програми не можам да отворам :( Истото е и со торентите, од 18.00. натаму ништо не можам да спуштам, а камоли торенти некои...

Ти можеш до утре да предвидуваш што и како ке било ако ти се јавиш и што и како они НЕМА ништо да напраат али најдобро е да се јавиш и да пробаш..Нема да те чини премногу ..:toe:

Ама ако откако се јавиш и ти средат немој да не си пишала пост тука :smir:..

абе сега видов на Телекабел каналот на телевизија 15гб download покачиле,а на страната не пишува ништо

абе сега видов на Телекабел каналот на телевизија 15гб download покачиле,а на страната не пишува ништо
15GB и 6Mb/s брзина на download e од јуни/јули 2008 иако ништо не пишува, за пакетот од 500 ден., кој не приметил досега :tapp:.

15GB и 6Mb/s брзина на download e од јуни/јули 2008 иако ништо не пишува, за пакетот од 500 ден., кој не приметил досега :tapp:.
Да, да, јас веќе неколку месеци правам по 15 гига пред да ми намалат брзина :)

Што се дешава со Телекабел денес ? Односно од 17:00 негде, тиња е. Изгледа нивната мрежа многу лесно се преоптоварува во вакви празнични навалувања :pipi:

Не е дека ни со оваа брзина не е ок, но зошто само зголемување на брзината на правни лица и то со два пакета:
8192/512kbps - 4500 ден
10240/512kbps - 6000 ден
Нека направат таква понуда и за физичи лица, па кој сака да земе ќе земе..

internet_paketi_2009.jpg

:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Не ми е јасно.!!!
До сеа бев со 1500 денара..неограничено..
6 мега со 512..

Што значи сега дека ке се намалиме на 4 мегабита???
Па еве глеам дека на модемот уште е подесено на 6 мегабита и не сфакам што е работата..
еве и спид тест..
383876790.png

Не се намалува брзината, и на старите пишуваше брзина на download 4 Mb/s, a имавме 6 Mb/s, a и сега е така.

Сега е новост на пакетот од 500 ден. со доплата дека нема да има намалување на брзината :vozbud::vozbud::vozbud:

Исто така и новост е зголемувањето на лимитот од 6 GB на 15 GB. :)

Значи, пак ништо ново за тие како мене што плаќаат по 1500..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom