F
fantomX
Гостин
Кол + 15миљ фунти.![]()
Директна замена е краен случај.
Иако и тука Челзи нема некоја предност, за разлика од Реал кој и без Кака има врвен напаѓачки талент, а го добива најдобриот лев бек во светот.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кол + 15миљ фунти.![]()
Кака=Кол:pos2:Директна замена е краен случај.
Иако и тука Челзи нема некоја предност, за разлика од Реал кој и без Кака има врвен напаѓачки талент, а го добива најдобриот лев бек во светот.![]()
Најдобар лев бек во светот за врвен талент кој сепак има хронични повреди. Можи на Сити да му се продава магла како Кака е величествен, не на Челзи кој има двајца луѓе од Милан кои целосно се запознати со Кака и неговата состојба.Кака=Кол:pos2:
Бил, бил, бил..... Зидан ќе го сакав, за „бил“-играч.Врвен плејмејкер,бил најдобар фудбалер на светот и лев бек кој за мене не е најдобар(Евра е бр.1) неможат да бидат=.Сакам да кажам дека одличен играч на позијата плеј кој ја држи целата игра на тимот неможе да биде =со добар бек.Ќе го продадеме на Шити за 50-55М ќе го земеме Кол ако е така за максимум 35М.
Не верувам дека Кол би дошол во Реал......тешко тоа би се остварило......
Како што зборите најизводливо би било Кол+10 мил евра(МАКСИМУМ) за Кака'.Да се разбереме на крај да не биде се залудно.Кака беше најдобар играч на светот,а сега е еден од најдобрите плејмејкери(самиот збор ти кажува дека тие се моторите на играта)што не му ја паѓа толку цената.Сакав да ти кажам дека Кака и Кол неможат во ниеден случај да се трампаат за иста цена,а не дека Ешли кој не е најдобар лев бек(ма да за мене Евра е подобар).
Да се разбереме на крај да не биде се залудно.Кака беше најдобар играч на светот,а сега е еден од најдобрите плејмејкери(самиот збор ти кажува дека тие се моторите на играта)што не му ја паѓа толку цената.Сакав да ти кажам дека Кака и Кол неможат во ниеден случај да се трампаат за иста цена,а не дека Ешли кој не е најдобар лев бек(ма да за мене Евра е подобар).
Ashley Cole is Jose Mourinho's top Real Madrid target as former Chelsea boss plots £25m move
Маикон десно, Кол лево, перфекција.![]()
И јас го кажав истиот муабет, ама на крај испаднав будала:pos2:Според мене тој никогаш нема да игра ни блиску до тоа што го играше во Милан во некој друг клуб,тој иако изјавува дека е среќен итн,јас мислам дека тој едвај чека некако да се врати во Милан.
Знам некој сега ке се избаци ке каже глуп сум,професионалец е Кака,али ова е мое мислење.
А Кака е многу поврзан за Милан,али немора да значи дека нема да ја подобри формата,има цела наредна сезона да докаже дека Перез не згрешил што го ангжирал,ако не враќајте го![]()
Само ова му беше грешка на МП, место да биде строг он се палеше на Роналдо како 15 годишник:kesa:Мурињо им порача на играчите на Реал: Вие не сте ѕвезди.
Жозе Мурињо за португалската телевизија ТВ1 потврди дека неговиот менаџер Хорхе Мендес се сретнал со претставниците на Реал Мадрид, и дека неговиот премин во тој клуб е скоро договорен. Покрај тоа, им порача на фудбалерите на Реал дека тие не се ѕвезди, туку во моментов ѕвезди се фудбалерите на Интер.
- Сакам да се сретнам со луѓето, да дознаам што очекуваат од мене и под кои услови, како би можеле да ги избегнемe сите проблеми кога ќе почнам со работа. Ѕвездите се сега во Интер, тие се европски прваци. Мојата порака да играчите на Реал, ако им станам тренер, ќе биде дека тие не се ѕвезди, ѕвезда не е ни тренерот, ѕвезда е целиот тим. Ако тоа го прифатат како играчите со кои работев во Порто, Челзи и Интер, победите ќе дојдат. - изјави Мурињо.
Уште одма овој со строг режим, така треба за овие преплатеници.. :icon_mrgr
Не верувам дека Карло би сакал да го даде.....сепак го имаме Марсело како лев бек....Oбразложи зошто![]()