Најлошиот состав што можеше воопшто да се напише за идната сезона. :kesa:
Ај бе да видам твој состав со Чаби у тим:baeh:
Секој си има свое мислење а пак Перез сосема трето.Јас го сакам Силва пред Ди Мариа и Швајни пред Де Роси.@vamos real-абе каков Маскерано,нас ни требаат играчи како Чаби кој знае и да одземе и да подаде топка а тоа јас го гледам во Швајни,дури едно време играше и крило сега е пребацен во ДМ.Ние сакаме да се спасиме од таквите како Гаго,Мамаду и Ласс,а тој го бара Маскерано.
Така викаш а? не ни треба DM што знае топка да одземе, само ониe што знаат пасови да дадат и да повлечат играчи на нив:nesum:
овииии

Арбелоа:icon_roll
..според мене подобра варијанта од силва нема а можеби и најдобра..(ем може да игра како крило ем замена за гути кој ви е од круниционална важност)..и може освен силва да се купи Форлан кој перфектно би се вклопил во овој тим т.е. според мене ќе се истури од голови ќе биди ван нистерлој втор дел(но има договор со Атлетико М. и комшиите нема шанси вас да ви го дадат а ни тој самиот нем би требало да сака)..се на се само силва и гути да остане и најважното МП да е тука(и што не верувам познавајќи го Перез)