Беше дупка со Осасуна, ама тогаш неопоравен целосно демек.Минатиот натпревар влезе во второ, ништо не изигра, најтапа натпревар од него цела сезона. А баш тој со неговите убиствени пасови ни треба против вакви тимови кои нема да се бранат.
Резерва е Гути, Гранеро во прв состав.Беше дупка со Осасуна, ама тогаш неопоравен целосно демек.
Ма да сум пишал сто пати, играњето на Гути е коцка, или ќе му тргне или ќе се усере.
Сепак и вечерва нема шанси да издржи две полувремиња да игра добро. Нека направи две-три асистенции во прво, после нека го вади :tv:
Ааааа може и ќе изедначат :tv:Нас ни одговара да изедначат Расинг.:helou:
Поарно Сеа па секако Гути влага во второ ако не иде.Резерва е Гути, Гранеро во прв состав.
Да, да!!!:tv:Ќе има пренос на Алфа ??????
21:00, сите натпревари тогаш се играат.Во колку часот ќе играме во Сабота против Атл. Билбао?
Последните две кола се играат во сите лиги на светов во исто време...запамтете веќе еднаш:baeh:21:00, сите натпревари тогаш се играат.
Јбг ни мене не ми се свиѓа, али да се надеваме можде ќе направи некое чудо вечерИма некоја опција така...цензура да се стави на ТВ....да не го гледам Гранеро кога ја има топката:kesa: