Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Гранеро сепак во прв состав.

Минатиот натпревар влезе во второ, ништо не изигра, најтапа натпревар од него цела сезона. А баш тој со неговите убиствени пасови ни треба против вакви тимови кои нема да се бранат.

Беше дупка со Осасуна, ама тогаш неопоравен целосно демек.

Ма да сум пишал сто пати, играњето на Гути е коцка, или ќе му тргне или ќе се усере.

Сепак и вечерва нема шанси да издржи две полувремиња да игра добро. Нека направи две-три асистенции во прво, после нека го вади :tv:

Беше дупка со Осасуна, ама тогаш неопоравен целосно демек.

Ма да сум пишал сто пати, играњето на Гути е коцка, или ќе му тргне или ќе се усере.

Сепак и вечерва нема шанси да издржи две полувремиња да игра добро. Нека направи две-три асистенции во прво, после нека го вади :tv:

Резерва е Гути, Гранеро во прв состав.

captureis.jpg

Сепак Гранеро е стартер

Во колку часот ќе играме во Сабота против Атл. Билбао?

21:00, сите натпревари тогаш се играат.

Последните две кола се играат во сите лиги на светов во исто време...запамтете веќе еднаш:baeh::)

Има некоја опција така...цензура да се стави на ТВ....да не го гледам Гранеро кога ја има топката:kesa:

Јбг ни мене не ми се свиѓа, али да се надеваме можде ќе направи некое чудо вечер:vozbud:

Од Гранеро чудо, од магаре музика. :)

Си го одигра човекот последниот натпревар како што треба, си ја вршеше својата работа најдобро. Ако вечерва одигра како што одигра и против Осасуна, ќе има преодна оценка од мене.

Најмногу вечерва очекувам од Кака,од Гранеро и Марсело да ги повторат нивните најдобри партии(пошто еден играат како треба другиот:tapp:) а за другите не ни сумњам дека ќе изиграат на ниво.Уште еднаш со среќа! ХАЛА МАДРИД!:wink:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom