Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
10 декември 2009
Мислења
534
Поени од реакции
87
Честита победа
Hala Madrid!!!!!!!!!!!!
Рутинска победа, без огромно заморување и најбитно без повредени.
El Clasico is coming

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Па мислам дека дури е и подобро што не го тепавме Сантандер со поголема разлика, туку вака мирно и со 2-0, зошто ако тепавме со 4-5 гола разлика ќе се дигнеа во облаци, т.е. пред се медиумите ќе ги дигнеа во облаци, и тие бла бла глупости.

Вака си е океј, мирно да го дочекаме Ел Класико. :)

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Уште 8 гола им фалат на Игуаин и Роналдо за да бидат најдоброто напаѓачко дуо во ла лига, евер. :vozbud:

Член од
23 јуни 2008
Мислења
32
Поени од реакции
0
Честито победа madridistas.Без мн замарање победа:)одлична игра на Metzelder i na Gago. HALA MADRID

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Честита нека ни е победава, рутинска. Ова и го олекував. Мирно да влезиме во Ел класико и да теаме нормално :vozbud:

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Честита нека ни е победава,изиграа добро,без многу форсирање.....Сега треба уште Ел Класико да го добиеме............:realmadrid: :realmadrid: :realmadrid:

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.622
Поени од реакции
14.503
Хорхе Валдано ја пофали одличната игра на Мецелдер и Мамаду Диара, а исто така изјави дека Серхио Каналес е спремен за големи достигнувања. линк

tufekciev

Барсa <3
Член од
6 февруари 2009
Мислења
2.242
Поени од реакции
802
Edno prasanje ako moze...
Kje ima li povredeni ili kazneti za duelot so Barsa?
fala odnapred i sportski pozdrav...
:smir:

CaMeC

Рамос - 4
Член од
18 јуни 2007
Мислења
2.266
Поени од реакции
10
Честита нека ни е победата и да ни се множат.. :)

ХАЛА МАДРИД !!

Член од
17 август 2009
Мислења
356
Поени од реакции
4
ej granero definitivno vrska nema ako go stava vo prviot tim pelegrini so Barca jebi ga .Mislim deka Guti treba da igra vo mestoto na Granero 10 pati podobar e

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Уште 8 гола им фалат на Игуаин и Роналдо за да бидат најдоброто напаѓачко дуо во ла лига, евер. :vozbud:
Тоа со живот гарантирам него и Игуаин уште два гола му фалат и го поминува Меси.Не бев во состојба добро да ја пратам утакмицата,еден добро одглумен пенал и супер изведена контра ни донесоа супер лесни 3 бода.Битно нема повредени и казнети,повредените се враќаат, атмосферата и физичката спремност се на највисоко ниво,за разлика од Барса како што кажа и Гвардиола мислите им се насочени кон Арсенал,кој може да биде и доста исцрпувачки натпревар.Сите овие фактори се во наша полза како и домашниот терен да не заборавиме.
Хала Мадрид!:helou:

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Piece of cake....:pipi:

Ако се биде во ред, за Ел Класико сакам Гаго да игра од прва, зад него Алонсо, пред нив ВдВ и Кака.

Има време за можен состав, но Гаго заслужи да игра.

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Piece of cake....:pipi:

Ако се биде во ред, за Ел Класико сакам Гаго да игра од прва, зад него Алонсо, пред нив ВдВ и Кака.

Има време за можен состав, но Гаго заслужи да игра.
Гаго стварно заслужи но мене ме нервира што го става Гранеро,место Гути тоа е голем кикс ако го стави во прв тим со Барселона...според мене...
------------------Cassilas-------------------
Ramos-------Albiol--------Arbeloa-------Marcelo------
--------Lass------Xabi Alonso-------
------VDV-------Kaka-------C.Ronaldo------
----------Higuain----------

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom