Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Со закаснување.. нека ни е со срека новата тема.. да си ја прославиме со многу титули и срекни постови. Одличен вовед не ни се сомневав во тоа.

За утакмицата со Атлетико Мадрид.. првото полувреме ни беше стварно лошо, немаше кој да повлече игра освен Роналдо затоа и толку се нервираше човекот.. се гледа дека му фали Кака и на него, нема кој да го исфорсира, нема со кој двоен пас да направи.. пропуштивме две 100% шанси во првото полувреме но успеавме да се вратиме во второто полувреме.. Гранеро треба да се обеси, ептен ја кочи играта на Реал, едноставно не се вклапа во играта.

Иначе за ова карикатурава ако уште трае гласам за Роналдо, Кака и Игуаин.

Екипо едно прашање. Прочитав некаде дека Раул никогаш го нема освоено Кралскиот куп, па ме интересира когам последен пат сте го освоиле?? Оти знам дека е долго време ама ми дојде чудно, не мислев дека дури 15-16 години го немате освоено:toe:

Екипо едно прашање. Прочитав некаде дека Раул никогаш го нема освоено Кралскиот куп, па ме интересира когам последен пат сте го освоиле?? Оти знам дека е долго време ама ми дојде чудно, не мислев дека дури 15-16 години го немате освоено:toe:

Сезона 92-93 ни е последниот

Не се замараме со купови ние, тој е направен за помалите тимови да се порадуваат малце. :)

Многу реклами почнаа да дават на Алфа. На секои 4-5 мин Т-Мобиле, Скопско... Со парите од спонзорите тие цело право го откупуват за Шпанска Лига :uvo:
Инаку за натпреварот мислам оти одигравме добра партија иако губевме со 0-1.
Натпреварот на Бернабе помеѓу Реал и Барса ќе биде одлучувачки за шампионската титула. Јас не сум толку сигурен како некои други членови кои уште од сега слават победа на Реал во големото дерби.

Многу реклами почнаа да дават на Алфа. На секои 4-5 мин Т-Мобиле, Скопско... Со парите од спонзорите тие цело право го откупуват за Шпанска Лига :uvo:

Да се само Т-Мобиле и Скопско "ОК" но во последно време забегаа со секакви реклами...ги претераа границите :uvo:

Не заборавајте рекламана за КРЕМ БАНАНКИ ОД ЕВРОПА!!!...шала на страна, ама стварно претеруваат, усул да се немало:tapp::nesvest:

кај уште се измачиле дечките дале пари да ја откупат ла лига им наогате мани хаха ако немаше сеа на алфа и на другите тв ке плачевме на нет ке трошевме нет и по сателитски ке го баравме реал:tv:ако нема реклами нема да имаат профит иако сум против рекламите АМА ВО ИНТЕРЕС НА ВИСТИНАТА!!!

Еве го терминот (најдебилниот) за дербито

El Real Madrid-Barcelona será el 10 de abril a las 22:00 horas

Ајдеее зашто е у сабота бе..? Многу подобро ке беше да го ставеа у недела во 21:00.

daj be neka mu popusti Iguain na Ronaldo malce so golovive ne za drugo od sekoja mozna situacija ke sutira kako vo vtoroto poluvreme se gleda deka e naviknat da e superioren vo sekoj pogled deckoto

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom