КАЈГАНА ФУДБАЛСКА ПРЕСМЕТКА! (недела, ЈБТ, 18:00 ч.)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Абе од кај се стига до теренчето? Преку ЈБТ или од кај Пингвин Паб?
И јас може да дојдам 10тина минути порано :)

Зашо не сам и јас од Скопје и јас да дојдам :(
btw, често ли организирате такви пресметки? :)

Чест е да се биде на победничката страна, во тежок и неизвесен натпревар. Митот за непобедливоста на сениорите беше срушен денес. :)

Честитки за победата, ми беше чест да играм со деца што трчаат и се залагаат за подобар фудбал, здравје се гледаме следен викенд

А, и убао вика Urban_Mover немора да чекаме викенд за да се изнатрчаме.
Може да напраиме и среда/четврток уште едно фудбалче прибидејчи у вторник е Македонија - Украина баскет. Тие шо се слободни не се на работа/факултети може да си се испуцаме. :)

Убаво ми ве плеснавме.
Се гледаме следен пат.
:tv:

Абе не требаше да им попуштаме, али немаше да биде интересно ако ги тепавме многу :)

Јас чекам изјава официјално од капитенот на јузерите а воедно и најмладиот играч на теренот ...

Јас чекам изјава официјално од капитенот на јузерите а воедно и најмладиот играч на теренот ...

Ми годи титулата. :costumed4
Иначе од сигурни извори дознав дека капитенот на администрација отишол да испие уше по некое пиво, па да почекаме да се врати и да организира уште еден фудбал за у среда/четврток и да си ги исплескаме пак. (C)

Уше од сега си ги чистам патиките за наредната пресметка. :icon_lol:

Честитки за победата, ми беше чест да играм со деца што трчаат и се залагаат за подобар фудбал, здравје се гледаме следен викенд

А, и убао вика Urban_Mover немора да чекаме викенд за да се изнатрчаме.
Може да напраиме и среда/четврток уште едно фудбалче прибидејчи у вторник е Македонија - Украина баскет. Тие шо се слободни не се на работа/факултети може да си се испуцаме. :)
:smir:

Боби[Мкд];3723983 напиша:
Уше од сега си ги чистам патиките за наредната пресметка. :icon_lol:
Ќе ми биде мерак да те скосам онака швабски :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom