Кого сакате да го гаѓате со чевел?

Решив да се покондурам, па да ги раздолжам опинците :)! И ајде де, уште ли ќе чекам? Ајде мавај!

Убаво си направил 21 век ипак нели ??? Не мавам со кондури и опинци по народо ...

Море Боки Педернаеска би го мавал ама со копачка...

Убаво си направил 21 век ипак нели ??? Не мавам со кондури и опинци по народо ...

Не по народот, по „креациите“ на јавните личности кои го злоупотребуваат етерот... ок! да не напињам многу!:smir:

Би сакал папандреу да го стегнам со опинци по глава...

хмм малце ќе му е со опинци само златна цигла за него.:toe:

Дроља Бакојани, Киро Глигоров, сите такозвани новинари кои ни серат на ТВ секој ден од 17:00 до 23:30, Боки 13, Бора Чорба и Миле Китич! :pos::pos:

Бидејќи помина зимата, а зимските чевли нема да ја начекаат наредната зима, оти веќе се амортизирани за носење, арно ама заради нивната габаритност можат да ми послужат за две саглам мавања. Денеска првата ја мавам на Друцас... си знае тој зошто...

Боки 13,БЦ,Караманлис.Овие би ги гаѓал со секира не со чевел нема да ги боле.

Симулаторите во Охрид...оние што ќе си играат симулација со нашето има. Најпрво на Велија симулаторот, би му плеснал една војничка смрдлива чизма, па потоа по ред на сите....

Сам себе .. улавам у временска машина , се враќам 12 години назад , и не една , цела бутик чевли ќе си мавнам од глава ..

Сам себе .. улавам у временска машина , се враќам 12 години назад , и не една , цела бутик чевли ќе си мавнам од глава ..

И што толку пред 12 години си заслужи да се маваш, со цела продавница од чевли?

Имам си причини ..

Повеќе од веројатно дека заради некакви причини сакаш да се маваш со толку чевли :) . Само бев љубопитен да ги дознам причините, па да видам, треба или не треба да се маваш, со толкав број на чевли :)

Повеќе од веројатно дека заради некакви причини сакаш да се маваш со толку чевли :) . Само бев љубопитен да ги дознам причините, па да видам, треба или не треба да се маваш, со толкав број на чевли :)

Тоа нели е мое да одлучам ? :smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom