SrRulz
Siempre Real Madrid
- Член од
- 8 декември 2007
- Мислења
- 4.845
- Поени од реакции
- 221
К*рац добра, одличнаR.I.P Ксенија, добра цурица беше![]()
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
К*рац добра, одличнаR.I.P Ксенија, добра цурица беше![]()
Географија имав до 8.Се читам детуле, јас знам што пишувам, ти?? Оди учи географија, да не ти стават кец.
Жалопојки е некој да изрази сочувство, бе скот еден?Се испонапишаа жалопојки за некоја бесполезничка, а за децана кои страдаат од болести ни денар не можете да дадете, а ве чини само да завртите од смрдлив мобилен тато и мама што ви го купиле зџа да не се двоите од останатите.
Запознаени сме сите со подфорумов. Не сите иаме потреба од "Донирано" - пост, за да креираме Санта Дева лик.Камо бе да дадете пари за децана кои имаат потреба од операција за да живеат и понатаму?
Или само на курцу виртуелном сте јаки?
Ме заболе за накаква српска певаљка или морон манекенски од ЦГ.
Или онаа малана 16 годишна тиња која се замишља Кери од Секс и градот, место да лае, нека даде сто денари за децана кои без таа операција или лекарства нема да можат да живеат нормално.
Па и тој дечко и, глуп. Наместо да ја работи додека може, тој ја убил (барем така се збори) ...![]()
баш така ...Се читам детуле, јас знам што пишувам, ти?? Оди учи географија, да не ти стават кец.
Токму така, за Тоше имаше помалку емоции отколку за некоја турбо фиолк певаљка.
Се испонапишаа жалопојки за некоја бесполезничка, а за децана кои страдаат од болести ни денар не можете да дадете, а ве чини само да завртите од смрдлив мобилен тато и мама што ви го купиле зџа да не се двоите од останатите.
Камо бе да дадете пари за децана кои имаат потреба од операција за да живеат и понатаму?
Или само на курцу виртуелном сте јаки?
Ме заболе за накаква српска певаљка или морон манекенски од ЦГ.
Не боли што ни фондот за здравство ни македонците нмаат доволно доблест да помогнат на деца кои имат нужда.
Важно е кучињата да се отрујат и да се плаче по цицките на Пајчин, а?
Оној мајмунот, место да купува ланата и да труе поарно да донирал пари за некое болно дете.
Или онаа малана 16 годишна тиња која се замишља Кери од Секс и градот, место да лае, нека даде сто денари за децана кои без таа операција или лекарства нема да можат да живеат нормално.
Туку, не, полесно е туткунење тука за некоја цицлеста јебаљка.
стоп ликинг есес -.-баш така ...
Ме заболе за накаква српска певаљка или морон манекенски од ЦГ.![]()
стоп ликинг есес -.-
упс, згрешив ли, да не лижеш нешто друго?:kesa:
Дај бе малу граници на пристојност, а? Чоекот е појќе од дупло постар од тебе, до вчера во администрација. Не е срамот за него, туку за тебе, заш знаеш да вадиш паметни постови, а со ова си намалуваш реална репутација.Жалопојки е некој да изрази сочувство, бе скот еден?
ова веќе преминува во лични навреди и провокации ..упс, згрешив ли, да не лижеш нешто друго?:kesa:
не сум расположена за флертови -.-ова веќе преминува во лични навреди и провокации ..
шо тебе те боли ја шо лижам и дали лижам ..
ако сакаш пак да сетиш како лижам пиши на пп ќе се договориме :wink:
Пристојност, за пристојните.Дај бе малу граници на пристојност, а?
Не би да пастирам делови од приватните пораки и закани, воедно и психо - манијакално однесување, за да не го брукам.Чоекот е појќе од дупло постар од тебе, до вчера во администрација. Не е срамот за него, туку за тебе, заш знаеш да вадиш паметни постови, а со ова си намалуваш реална репутација.
Неам потреба од пцовки.Башка, во право е бе Гаро. Напрајвте ко национална трагедија да се десила. ОК, трагично е, жално е, психо-болно е, ама де, не ја прајте ко не знам која позната и јака пејачка да била, молимвас. Ионака пола од нас (уклучувајќи се и себе, за шо не жалам ама ич) не ја ни знаевме како изглеат до пред да ја кокнат.
Лесна им земја, и нив, и на сите други кои дента, негде во светов биле убиени, ама не ги кажале на вести. Можда, и многу почисти ликови од неа.
Ај, пцујте.