Kurtlar Vadisi - Долина на волците

Мортидо

занаетчија дете
Член од
15 февруари 2009
Мислења
1.874
Поени од реакции
1.089
Еј батковци па вие се откривте. :pos2:

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.795
Поени од реакции
12.168
Еј батковци па вие се откривте. :pos2:
:pos2: претеравме знам.....ама ни тргна муабетот!!!

Којзнае може еден ден и ние ќе си формираме совет :pos2: еве гледате дека не бива за ова!!

Бтв а со овие масоните што ќе се случи ??? Нема шанса Полат да ги среди!! Или има??!

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Ако го убие Низаметин(а ќе го убие), најверојатно и нив ќе ги среди.

--- надополнето ---

:
Којзнае може еден ден и ние ќе си формираме совет :pos2: еве гледате дека не бива за ова!!
Ајде кој се кандидира за Барон? :)

Мортидо

занаетчија дете
Член од
15 февруари 2009
Мислења
1.874
Поени од реакции
1.089
[/COLOR]Бтв а со овие масоните што ќе се случи ??? Нема шанса Полат да ги среди!! Или има??!
Не бе нема шанси и нив да ги среди,ептен ќе биде фантазии.Ипак они ги држат конците.

Друг некој кандидат?:tv:

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.795
Поени од реакции
12.168
Не бе нема шанси и нив да ги среди,ептен ќе биде фантазии.Ипак они ги држат конците.

Друг некој кандидат?:tv:
Е па викаш да го остават на мира ?? Што знам...можно е.....ама па и да ги среди апла ќе биде....не знам...ќе видиме...
А ако нема друг прогласете ме мене :smir:

Мортидо

занаетчија дете
Член од
15 февруари 2009
Мислења
1.874
Поени од реакции
1.089
Еве ја те прогласувам за големиот барон на истокот.
Ако нема некој против клај го прстенов. :tv:

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Едноставно не можеле да оставаат мафијаши во новата сезона бидејќи
главната борба ќе биде помеѓу Полат и Искендер Големиот(друг човек на државата само што тој има поинаков план).А овие мафијаши од типот на Зија и компанијата ќе бидат ништо во новата сезона.

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.795
Поени од реакции
12.168
Еве ја те прогласувам за големиот барон на истокот.
Ако нема некој против клај го прстенов. :tv:

Фала фала!!! Чест ми е !!:tv:

--- надополнето ---

Едноставно не можеле да оставаат мафијаши во новата сезона бидејќи
главната борба ќе биде помеѓу Полат и Искендер Големиот(друг човек на државата само што тој има поинаков план).А овие мафијаши од типот на Зија и компанијата ќе бидат ништо во новата сезона.
Ти држи вода муабетов!!!!

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Aj да ви дадам уште малце информации :)

Мене ми беше многу интересна новата сезона значи Заседа(сега чекам да почне продолжението на Алсат) бидејќи таму Полат ќе се бори против Гладио(тоа е вшусност Америка) значи Полат ќе се бори за да ја ослободи Турција од Американското влијание,да им ги преземе конците на Американците.
Ама прво со Искендер ќе се борат кој ќе биде човекот кого ќе одберат Старешините(една група старешини-тие се главните луѓе на државата,поголеми од преседателот и од премиерот).Бидејќи и Искендер е едуциран од државата и има многу заслуги за многу успешни државни операции,тој е постар од Полат некаде 10 години постар.Тој сега сака да биде избран од Старешините како човек кој ќе ја спроведе на дело нивната логистика а истото и Полат го посакува...а кој ќе биде избран тие старите му даваат една книга која се вика Црвената Книга...и таму ги има најдоверливите државни информации,а избраниот откако ќе ја чита книгата треба да ја запали.

Ех многу поинтересна е втората сезона!!

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.795
Поени од реакции
12.168
Aj да ви дадам уште малце информации :)

Мене ми беше многу интересна новата сезона значи Заседа(сега чекам да почне продолжението на Алсат) бидејќи таму Полат ќе се бори против Гладио(тоа е вшусност Америка) значи Полат ќе се бори за да ја ослободи Турција од Американското влијание,да им ги преземе конците на Американците.
Ама прво со Искендер ќе се борат кој ќе биде човекот кого ќе одберат Старешините(една група старешини-тие се главните луѓе на државата,поголеми од преседателот и од премиерот).Бидејќи и Искендер е едуциран од државата и има многу заслуги за многу успешни државни операции,тој е постар од Полат некаде 10 години постар.Тој сега сака да биде избран од Старешините како човек кој ќе ја спроведе на дело нивната логистика а истото и Полат го посакува...а кој ќе биде избран тие старите му даваат една книга која се вика Црвената Книга...и таму ги има најдоверливите државни информации,а избраниот откако ќе ја чита книгата треба да ја запали.

Ех многу поинтересна е втората сезона!!
Знам нешто за тоа....бтв Шерон Стоун и Енди Гарсија нели ??? Епизоди во Лос Анџелес имаат снимано ако не грешам!!!

Член од
25 август 2010
Мислења
179
Поени од реакции
23

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Знам нешто за тоа....бтв Шерон Стоун и Енди Гарсија нели ??? Епизоди во Лос Анџелес имаат снимано ако не грешам!!!
Да но тоа не во сезоната Заседа...туку во сегашната!

Само како ќе го пречекаат Полат Шерон и Енди...а Полат дури и ќе ја бакне Шерон :)

Kajgana Shop

На врв Bottom