Kurtlar Vadisi - Долина на волците

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
Филмот се вика Долина на волците ИРАК со Шехерезад во главна улога и ќе се дава во сабота,
а од понеделник се новите епизоди на серијата

BakoMevmedoski

Немирен
Член од
30 септември 2009
Мислења
525
Поени од реакции
55
Ја разгледував темава од Првата страна навака гледам дека има многу членови што не ги бендисува серијава, јас втор пат во животов гледам серија, оваа серија за мене е нешто Посебно.
Серијата не ја гледам заради тоа што имало кољење или тепање или слично.
Ја гледам затоа што е поврзана со Масоните сето тоа како што го прават во Реалноста е кажано во Серијата.
Неможе секој да ја свати приказната на Серијата, Ке ја свати тој што сака да ја гледа и да обрне внимание на неа.
Сеа А1 ТВ што се изглупирале со ова гласовите што му ги дале на Серијата навистина е малку глупо, али тоа е Навикнав веке на овие и не ми е смешно повеке.
Некој членови се факаат за Квалитетот незнам што незнам како Пффф нема смисла да ја мразите серијата затоа што била Турска.
Ако не ти се допаѓа можеш да не ја гледаш и Крај, а не само заради тоа што имате некој ваши лоши мисљења за Турците да давате лоши постови тука и да ја провоцирате Серијата.

Јас со Нетрпение Чекам да почне Серијава.

B

BooBojan

Гостин
Колку добри епизоди емитуваат сега страшно!
Фантастично!!Се е веке нејасно!Секоја чест за режисерот.

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.046
Поени од реакции
6.074
Ги глеам последниве 2 епизоди. Пред тоа не ја гледав серијава, ми беше глупа. Не поради како целина, туку поради сихронизацијата.
Утре ќе има добра епизода, и нема да имам можност да ја гледам изгледа, па ме интересира дали даваат репризи од ова или само од When the Shits are falling?

C R E S

Chelsea Fan!
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.515
Поени од реакции
1.266
Ги глеам последниве 2 епизоди. Пред тоа не ја гледав серијава, ми беше глупа. Не поради како целина, туку поради сихронизацијата.
Утре ќе има добра епизода, и нема да имам можност да ја гледам изгледа, па ме интересира дали даваат репризи од ова или само од When the Shits are falling?
Навечер нема реприза мислам,све глупости даваат некои без везе емисии,а сабота недела преку ден може да има..

Esobar

Македонија над СЕ !
Член од
12 февруари 2008
Мислења
4.895
Поени од реакции
453
Вујче го убија :(
а баш беше добро со него :) да ти се плукнам во розата :pos:

Член од
22 август 2009
Мислења
214
Поени од реакции
19
Кој го уби Караханли ако може да каже некој? Не ја гледав таа епизода.

CF.REAL MADRID

ЦЕВКА
Член од
9 септември 2009
Мислења
335
Поени од реакции
9
Многу јака серија,една од појаките која ја имам гледано.......Мемати цар.......Илуминати ги викаат....

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Дефинитивно најдобра серија :)

--- надополнето ---

Музикава е преубава!!

B

BooBojan

Гостин
Ау страшни епизоди!!!!Колку добро смислено.
Имам само едно да им кажам на оние кои сереа по серијава.
СЕРКОВЦИ!!!!!!!!!!!!!!

Член од
18 февруари 2008
Мислења
1.467
Поени од реакции
250
Која епизода заврши вечерва да не знае некој?

Kajgana Shop

На врв Bottom