Босна лежи на нафта

• Креатор на темата Креатор на темата Polaris
  • Време на започнување Време на започнување
Ако дојде руска компанија како концесионер американците би умреле од љубомора па ќе направат немири тероризам и етети фронт...може да биде опасно и за нас моја претпоставка.

море ке види аир и околината ако стварно има нафта.. подобар живот ке имаат.

море ке види аир и околината ако стварно има нафта.. подобар живот ке имаат.

Дај боже.

Или ке ја лапнат заработувачката неколку олигарси, странски и Босански а народот со гал гз ке остане.

Како во Нигерија, каде подобро се живеело пред да ја најдат нафтата.

Abe toa e dogovor tam se sega Evropejcite. Naftata na Bliski Istok na Jenkite vaa na Evropejcite :smir:

Освежи ги информациите за Босна и за Косово!!! Америка јасно и стави на знаење на Европа дека се враќа на Балканот. Европа имаше доволно време да ја среди ситуацијата во Босна, ама не мрдна со мал прст.
Штом си седеше Европа на страна тогаш, ќе си седи и сега :toe: сам себе го убијал!

Ќе најдат и ураниум во нафтата...и по неколку калаши така фино закопани...

Дај боже.

Или ке ја лапнат заработувачката неколку олигарси, странски и Босански а народот со гал гз ке остане.

Како во Нигерија, каде подобро се живеело пред да ја најдат нафтата.

abe zaso vaka zborite sea neso ubao se desi i u tamu be gleas samo sranja im se desavaa ratot ovo ono i odma pocnuate ae neka crkne kozata na komshijata neka zivne be i toj narod tamo zaso da ne a so ima veze nigerija i bosna ostai ti nigerija arapite oni se druga prica

не само на нафта , туку и на дрога:pos:
запленетата дрога во БиХ не била уништувана дури од 1992 г
и сега веќе имале проблем со складирањето- :eek:

gomila se već godinama u podrumima, kancelarijama i sefovima policijskih stanica, sudova i tužiteljstava širom BiH.

http://www.bljesak.info/web/article...170d95&c=a76d03e1-6e68-46ef-9626-00aa1c12c7ae

Посакувам сите извори и резерви на нафта да секнат, и уште од утре да ја нема никаде, колку луѓе изгинаа за тоа срање, што ни ја загади планетата и нас.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom