- Член од
- 5 јануари 2009
- Мислења
- 2.654
- Поени од реакции
- 81
ke bide jako vo nedela crveno-crnata revolucija prodolzuva
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
брат колку треба да ви се објснува ако се оди превозот ке биди и од управа а со вас се бараше од управата ама не дадоја нешто со администрација се ваделе ако не си информиран има нова управа а после се побара превоз низ превозниците од страна на Чкембари ама не бил даден јас незнам шо ви треба друго да се кажи за да разберите ако не ви чини здравје не планирам да се расправам поке:salut:чкембари ќе идете у Скопје а?? цццц а за у Тетово не ви даваја автобуси нели?Дали воопшто ќе постоевте ако не беше Вардар:raz::kesa:
ебати фудбалот наш...
брат колку треба да ви се објснува ако се оди превозот ке биди и од управа а со вас се бараше од управата ама не дадоја нешто со администрација се ваделе ако не си информиран има нова управа а после се побара превоз низ превозниците од страна на Чкембари ама не бил даден јас незнам шо ви треба друго да се кажи за да разберите ако не ви чини здравје не планирам да се расправам поке:salut:
абе кој вардар е сјачан.....а да тој што тече до градски,сите ќе сакаат да се удават после неделниот натпревар...
Абе ние постарите колку толку сме раснеле со нашиов фудбал уште од времето на Југославија ама на помладите такви мечеви како што спомна Портсмут-Хал и слични им се реалност и тие со нив раснеле. А и да бидеме реални за разлика од порано сега и нема што многу да се види во нашиов фудбал. Паднат е на најниско можно ниво. Како и да е во недела го поддржувам Вардар и се надевам на негова победа.Темава да беше Портстмут - Хал, до сега 20 страни ќе се наполнеа, ебати младината наша... :kesa:
Е јебига, тоа е што да се прави. И јас сум од помладата генерација,ама по лезетски ми е да гледам македонски фудбал и да коментирам, иако е говно отколку Портсмут.Темава да беше Портстмут - Хал, до сега 20 страни ќе се наполнеа, ебати младината наша... :kesa:
Абе ние постарите колку толку сме раснеле со нашиов фудбал уште од времето на Југославија ама на помладите такви мечеви како што спомна Портсмут-Хал и слични им се реалност и тие со нив раснеле. А и да бидеме реални за разлика од порано сега и нема што многу да се види во нашиов фудбал. Паднат е на најниско можно ниво. Како и да е во недела го поддржувам Вардар и се надевам на негова победа.
Друже реално гледано овој Вардар е послаб од есенскиот дел.Пелистер нема да победи 100%...
Да сјачан е, со оглед на тимот што го имавме во првиот дел од сезоната, овој тим е барем 10 пати подобар од тој. Да не се лажеме, Пелистер не е ништо подобар од Вардар, на првиот натпревар не покажавте ништо и среќно победивте, сега очекувам сигурна победа на Вардар, без разлика дали Положани и Кировски ќе играат.
не можеш да им замериш....одмилен ми е македонскиот фудбал во кој добро се снајдоа поединци и солидно профитираа,нас ни останува да коментираме кој(клуб) од кој е полош само...Порано се чекаше недела за да се гледа фудбал, а копиљациве денес не ни знаат дека Вардар и Пелистер се фудбалски клубови, да не зборуваме за другите клубови...![]()
Во право си дека клубовите ни се многу лоши и дека профитираат само поединци во нашиов фудбал но сепак вакво едно дерби заслужува внимание.не можеш да им замериш....одмилен ми е македонскиот фудбал во кој добро се снајдоа поединци и солидно профитираа,нас ни останува да коментираме кој(клуб) од кој е полош само...
Не заебавај друже, овој тим на Вардар е далеку поквалитетен од оној есеноска. Јес да и тој тим имаше квалитетни играчи, не викам не, Пеев, Ступиќ, за Ристовски и да не зборувам, но сега го имаат Мојсов,Илиевски,Кировски (ако игра во недела), Положани и ред други,а и тренер е Ѓорѓиоски, кој несомнено е најдобар тренер за 2009 година иако копиљациве од ФФМ не му доделија признание, сепак мора да се признае дека е добар тренер.Друже реално гледано овој Вардар е послаб од есенскиот дел.
Значи зборам за оној состав кој настапи против Работнички.
Да направиме споредба можеби само одбраната е посилна,неможе да се споредуваат Настовски,Џурџевиќ со Ејупи и Ступиќ,па и Петров.
Исто така и Пеев,Костенцовски се подобри од Трипуновски,Митрев,Симовски,а го заборавив и Стефан Ристовски кој беше можеби и најдобар есеноска
Друже реално гледано овој Вардар е послаб од есенскиот дел.
Значи зборам за оној состав кој настапи против Работнички.
Да направиме споредба можеби само одбраната е посилна,неможе да се споредуваат Настовски,Џурџевиќ со Ејупи и Ступиќ,па и Петров.
Исто така и Пеев,Костенцовски се подобри од Трипуновски,Митрев,Симовски,а го заборавив и Стефан Ристовски кој беше можеби и најдобар есеноска