Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата Hellz Guardian
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
R.I.P Busby Babes
Иначе за поразот вчера, абе видите, титулата секако ја земаме, само штета што нема да ја завршиме сезоната без пораз :)

Usain Bolt on Twitter: usainbolt we got 2-1 today but the good thing is we are still top of the table so whatever everybody as an off day like me sometime but we r champions

Конечно одгатнавме за кого навива :D

Беше сликан на Џузепе Меаца со шал на Интер, еднаш рече т.е изјави навивам за Реал Мадрид и сакам да го учам Роналдо да биде побрз, а еднаш беше сликан во тренинг центарот на Челзи со дрес со неговото име, а сеа пише на твитер дека навива за манчестер јунајтед.

usainblues.jpg

634253792613613867_boltusain_10114_r.jpg

united_arsenal1pa_1404446i.jpg

1251572218_extras_albumes_0.jpg

:pos::pos::pos::pos:

Нека почиваат во мир сите настрадани во несреќата во Минхен.

Antonio Valencia to play for Reserves in next 2wks, outside chance of playing v Crawley on 19 Feb. Seems optimistic, but we'll see

:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

R.I.P.
Голема фудбалска несреќа која кај секого буди горко чувство..... Респект
Не ја знам баш точно историјава на случајов па да си прашам. Овие осуммина на сликата се загинати значи.... ме интересира - сите биле тогашни првотимци?!

R.I.P.
Голема фудбалска несреќа која кај секого буди горко чувство..... Респект
Не ја знам баш точно историјава на случајов па да си прашам. Овие осуммина на сликата се загинати значи.... ме интересира - сите биле тогашни првотимци?!

Да, сите тие од кои за Данкан Едвардс имам читано дека бил најголемата ѕвезда од нив, починал 15 дена по несреќата. Починале и новинари кои биле со нив и жената од патничката агенција што била со нив. Страшно, вчера прочитав еден твит на човек кој викаше дека татко му по оваа трагедија веќе не отишол да гледа фудбал на ОТ, само крикет гледал.

Замислете ова да им се случеше на Гигс, Бекам, Сколс, како ќе ни беше на нас сегашните фанови :(

Да, сите тие од кои за Данкан Едвардс имам читано дека бил најголемата ѕвезда од нив, починал 15 дена по несреќата. Починале и новинари кои биле со нив и жената од патничката агенција што била со нив. Страшно, вчера прочитав еден твит на човек кој викаше дека татко му по оваа трагедија веќе не отишол да гледа фудбал на ОТ, само крикет гледал.

Замислете ова да им се случеше на Гигс, Бекам, Сколс, како ќе ни беше на нас сегашните фанови :(

Страшно, цел тим граден со години да отиде во неповрат !!! Навистина штета

Колки и да сме ривалски ориентирани нормален човек на никој не би му посакал слично нешто...НЕДАЈБОЖЕ.
Или пак на некој од нашиве....:uvo: како и да е неубави работи :toe:

порано или подоцна мораше да се деси сепак треба да ја повратиме добрата формата и да ја одржиме во следниве натпревари против:

-Manchester City
-Wigan
-Chelsea
-Liverpool
-Bolton
-West Ham
-Fulham
-Newcastle United
-Everton
-Arsenal
-Chelsea
-Blackburn
-Blackpool

--- надополнето ---

што се деси со musc форумон хакиран е или? :oftopic:

инаку сериозно очекувам да се засилиме на лето со играчи од светска класа.

порано или подоцна мораше да се деси сепак треба да ја повратиме добрата формата и да ја одржиме во следниве натпревари против:

-Manchester City
-Wigan
-Chelsea
-Liverpool
-Bolton
-West Ham
-Fulham
-Newcastle United
-Everton
-Arsenal
-Chelsea
-Blackburn
-Blackpool

--- надополнето ---

што се деси со musc форумон хакиран е или? :oftopic:

инаку сериозно очекувам да се засилиме на лето со играчи од светска класа.
:nenene:

Какво засилување ќе имаме во Антонио и самите не сме свесни :back:

колку само можевме да профитираме од ова коло ни самите не сме свесни :) не ни требаше киксот вчера...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom