ае господине ако можи еден ЛИНК за ова вицов шо ми го кажуваш?:smir:ферги на лето си оди ако не сте знаеле :smir:
ае господине ако можи еден ЛИНК за ова вицов шо ми го кажуваш?:smir:ферги на лето си оди ако не сте знаеле :smir:
Имам бесплатни минути од One, му се јавив на Ферги ми кажа останува. :smir:ферги на лето си оди ако не сте знаеле :smir:
ОоОоОоООоО, кај си бе Ферги?ферги на лето си оди ако не сте знаеле :smir:
Добри голчиња ... иакo примивме ефтин гол !!!Еве ги головите за тие што не гледале!
--- надополнето ---
И интервјуто на САФ!
И истата таа година на Ферги му се смееле што со дечишта во тимот сака да освои ПЛ ко прво, а во мај сите глувци се пикнале во дувло )))Не ми се веруе со Ливерпул многу да менува Ферги, освен Видиќ можеби и Рио ако не е спремен. Настрана тоа што играме со Тотенхем на 15ти, ова е сезона во која сме блиску до рекордната 19та титула и верувам дека не би сакал да изгуби од Ливерпул, макар и во ФА купот.
Него во 1999 сме играле со нив во ФА куп на Олд Трафорд и знаете добро што се случи во мај истата година.
А погодете кој дал гол за Ливерпул?? (тој што ќе им даде во недела).. И погодете во кое време сме ги дале головите за пресврт?? И кој го дал победничкиот гол?? Е ова не ви го кажувам, подолу на видеото ќе слушнете..
дека го велеше сето то....го велеше.Ама колку е вистина...незнам!Луѓе што стана со ЛАСАНА ДИАРА? :raz:Се зборуваше дека ќе доаѓал кај нас? Другар ми ми кажа дека додека го гледал Реал Мадрид на Алфа ТВ коментаторот кажал дека тој му бил последен натпревар во дресот на Реал (последен за ЛАСАНА) и дека бил склучен договор дека ќе дојде на ОЛД ТРАФОРД. ТОЧНО ЛИ Е ИЛИ ДА ПОЧНАМ ДА ГО ПЦУЈАМ КОМЕНТАТОРОТ УШТЕ СЕГА? :nerv:
BTW Честито ни победата