Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.755
Поени од реакции
43.944
Овој па, овој па.. Еднаш се јави во мај месец, оти светското ќе било местено и оти Холандија сигурно била шампион.. Пола форум му се смееше, а на крај и Иниеста го заеба.. Остајте го детето.. Си има свои филмови.. :)

За Ливерпул, освен Овен, сакам да ги видам и Бебе и Ернандез.. И ако може еден од резервите.. Еикрем, Морисон, Норвуд..(ако е вратен од позајмица).. Кој сака нека е... Ептен иам голема желба да видам некој од резеврите во некој куп...

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Ептен ја погоди Нани бе! :icon_lol:

Честитки за победата, минимална, но сепак заслужена.. На Чикарито уште со рака му остана гол да даде, со другите делови од телото си заврши работа! :icon_lol:

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Честитки за победата, во овој период победа си е победа, па каква и да била !

И ако може некој, нека постави слики.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
лелеле рафаел како падна онде ја чукна малце глата и ко пијана кокошка шантраше:pos2:

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Еве ги головите за тие што не гледале!

--- надополнето ---

И интервјуто на САФ!

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
Не ми се веруе со Ливерпул многу да менува Ферги, освен Видиќ можеби и Рио ако не е спремен. Настрана тоа што играме со Тотенхем на 15ти, ова е сезона во која сме блиску до рекордната 19та титула и верувам дека не би сакал да изгуби од Ливерпул, макар и во ФА купот.

Него во 1999 сме играле со нив во ФА куп на Олд Трафорд и знаете добро што се случи во мај истата година. :)

Owen with a 95th minute winner in front of their fans, Hodgson and SAF to do a victory dance simultaneously. :vozbud:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Не ми се веруе со Ливерпул многу да менува Ферги, освен Видиќ можеби и Рио ако не е спремен. Настрана тоа што играме со Тотенхем на 15ти, ова е сезона во која сме блиску до рекордната 19та титула и верувам дека не би сакал да изгуби од Ливерпул, макар и во ФА купот.

Него во 1999 сме играле со нив во ФА куп на Олд Трафорд и знаете добро што се случи во мај истата година. :)
И истата таа година на Ферги му се смееле што со дечишта во тимот сака да освои ПЛ ко прво, а во мај сите глувци се пикнале во дувло :))))

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.755
Поени од реакции
43.944
А погодете кој дал гол за Ливерпул?? (тој што ќе им даде во недела).. И погодете во кое време сме ги дале головите за пресврт?? И кој го дал победничкиот гол?? Е ова не ви го кажувам, подолу на видеото ќе слушнете..

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
А погодете кој дал гол за Ливерпул?? (тој што ќе им даде во недела).. И погодете во кое време сме ги дале головите за пресврт?? И кој го дал победничкиот гол?? Е ова не ви го кажувам, подолу на видеото ќе слушнете..

Мајкл Овен :) Леле колку добар напаѓач беше Овен кога бев мала, цело време слушав само за Овен,вистинска ѕвезда, пак ќе кажам лошо за него што повредите му се чести. Ама кога и ќе ми текне каков ни беше нападот тогаш, Солскер, Јорк, Кол, Шерингам (Ohhhh Teddy Teddy:)), читав една изјава на Ферги кај што викаше дека секој натпревар имал главоболки кои двајца да бидат стартери :pos:

Член од
8 ноември 2008
Мислења
542
Поени од реакции
731
Луѓе што стана со ЛАСАНА ДИАРА? :raz:Се зборуваше дека ќе доаѓал кај нас? Другар ми ми кажа дека додека го гледал Реал Мадрид на Алфа ТВ коментаторот кажал дека тој му бил последен натпревар во дресот на Реал (последен за ЛАСАНА) и дека бил склучен договор дека ќе дојде на ОЛД ТРАФОРД. ТОЧНО ЛИ Е ИЛИ ДА ПОЧНАМ ДА ГО ПЦУЈАМ КОМЕНТАТОРОТ УШТЕ СЕГА? :nerv:

BTW Честито ни победата :)

Чоста ^

Good looking boy
Член од
23 август 2009
Мислења
1.999
Поени од реакции
48
Дали имат подобро дуо во светов од Јорк-Кол излезено?Јас мислам не....Колку беа уиграни,то чудо нешо :)

--- надополнето ---

Луѓе што стана со ЛАСАНА ДИАРА? :raz:Се зборуваше дека ќе доаѓал кај нас? Другар ми ми кажа дека додека го гледал Реал Мадрид на Алфа ТВ коментаторот кажал дека тој му бил последен натпревар во дресот на Реал (последен за ЛАСАНА) и дека бил склучен договор дека ќе дојде на ОЛД ТРАФОРД. ТОЧНО ЛИ Е ИЛИ ДА ПОЧНАМ ДА ГО ПЦУЈАМ КОМЕНТАТОРОТ УШТЕ СЕГА? :nerv:

BTW Честито ни победата :)
дека го велеше сето то....го велеше.Ама колку е вистина...незнам!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom