Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата Hellz Guardian
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Еванс чим во ЛШ се покажа кога го менуваше Вида, веднаш знаев зошто САФ го испрати Пике а го задржа него. Верувам јас дека Џони ќе е класа. Физичката предиспозиција како прво му е таква. А за киксање и Руни е крш од кога почна сезонава па секој меч повеќето тука се крстиме во него. :)

Ја па ни гол гол не ја фатив :tapp:

:pos2: :DD zver

--- надополнето ---

А тебе за ливчињата ти е гајле,а?! Така кажи! Те болит к*рот за Манчестер !
druze ne se pali ako ne pa livcinjata gi ubaciv na kraj onaka kao kapak na cela nervoza glej ja poentata na postot ne se fakaj na eden del napisan i spodelen so vas

Абе момци, доста веќе со Швајнштајгер, нема да го земе Ферги и точка. Кога има земено Германец у Манчестер па овој да го зема???

(ги мрази, и Баерн го мрази)

What's all this talk about snow. Lovely clear blue sky and the sun is shinning down on us here in Blackpool. Bet you all wish you were here?
После ова тешко дека ќе се одложува натпреварот.И од BBC нема најавено снег така да 100% ќе се игра во сабота :)

FACT: MUFC suffered heaviest defeat against West Ham since October 11 1930.

На прашањето кој ќе ја освои ПЛ оваа сезона, гледајте што одговараат играчите од ПЛ, запазете одговор на Стиви Џи :vozbud:

На прашањето кој ќе ја освои ПЛ оваа сезона, гледајте што одговараат играчите од ПЛ, запазете одговор на Стиви Џи :vozbud:

Сите одговорија ко да се навивачи или играчи на Ман Утд, онака јасно и гласно без ни малку грижа на совест :vozbud:..
Ја би кажал од нивни уста во божји уши :pipi:

Стварно, па кај нас фановите има дури малце сомнежи а овие толку самоуверени :pos:

ХРисТоВ напиша:
Не е заебанција нешто ова?

Не бе, овие што ги дадоа кажале Јунајтед, гледаш Боби ја води низата :icon_lol:

Guess who :D

Sir-Alex-Sir-Matt.jpg

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom